Alexandra Cătălina Filip, Miss Universe România 2010, a fost descalificată!

Ultima actualizare:

Miss Universe România, vacanţă cu iubitul, înaintea cantonamentului - VIDEO

Cea mai frumoasă româncă a câştigat 100 de trofee cu iubitul

Miss România, campioană la umflatul prezervativului - FOTO

Ea e cea mai frumoasă româncă

Ea reprezintă România la Miss Universe!

Contractele pe care aceasta urma să le semneze cu Organizaţia Miss Universe România şi cu Organizaţia Miss Universe de la New York prevăd o serie de activităţi care necesită multe ore de pregătire, prezenţa la evenimente publice şi participarea candidatei României în cantonamentul de pregătire din Statele Inite ale Americii, se arată într-un comunicat pe site-ul missuniverseromania.com .

Alexandra Cătălina Filip este dansatoare profesionistă şi campioana naţională (2008-2010) la mai multe secţiuni de dans sportiv. Următorul concurs internaţional de dans sportiv la care Alexandra Cătălina Filip şi partenerul ei, Ramon Zada, urmează să reprezinte România va fi pe 28 august în Korea de Sud.

"Antrenamentele pentru competiţiile internaţionale de gen, nu pot fi întrerupte şi nici măcar programul de studiu nu poate fi scurtat, pentru că altfel risc să nu mă pot prezenta la înălţime în toate competiţiile de dans la care îmi doresc să particip.", a declarat Alexandra Cătălina Filip.

Astfel, Alexandra nu va putea respecta obligaţiile contractuale şi nici regulamentul concursului Miss Universe. În consecinţă, următoarea concurentă clasată, respectiv Oana Paveluc, va fi încoronată Miss Universe România 2010 şi va reprezenta ţara noastră la competiţia internaţională ce se va desfăşura în Las Vegas, pe data de 23 august, în complexul Mandalay Bay.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net