Alexandra Rupa: «Iubitul meu îmi trimite bani din România»

Ultima actualizare:

    Alexandra se află  de nouă luni în  penitenciarul din  capitala Ecuadorului, Quito
Alexandra se află de nouă luni în penitenciarul din capitala Ecuadorului, Quito

Alexandra Rupa, închisă în capitala Ecuadorului pentru trafic de droguri, a fost audiată luni de judecătorii din Quito. „Mă rog la Dumnezeu ca judecătorii să-mi dea o sentinţă blândă peste o săptămână", ne-a mărturisit Alexandra, care are un sprijin de nădejde din ţară: iubitul ei, Emil.

Viaţa Alexandrei Rupa, dincolo de gratiile închisoarii din Quito, se scurge lent între dragostea mistuitoare pentru familia de care o despart mii de kilometri şi programul impus de conducerea penitenciarului.

"De când cu povestea cu preşedintele, toată lumea se poartă frumos cu mine. Gardienii, colegii de detenţie, chiar directorul închisorii se uită la mine ca la un om care, deşi a greşit, merită să primească o a doua şansă. Mulţi îmi spun să nu-mi pierd speranţa, pentru că o să vină şi ziua în care voi obţine graţierea sau măcar repatrierea", ne-a mărturisit femeia ai cărei ochi l-au vrăjit pe preşedintele Ecuadorului.

Ea a adăugat că, în penitenciar, s-a înscris la un curs de pictură. "Aici putem alege să învăţăm să pictăm, să legăm cărţi şi caiete sau să urmăm cursuri de muzică. Eu am ales pictura", ni s-a destăinuit tânăra.

Dorul de cei dragi o macină în fiecare zi. De fiecare dată când îi apare dinaintea ochilor chipul băieţelului ei de 7 ani, Alex, izbucneşte în plâns. "Îl iubesc nespus de mult. Aşa cum la fel de mult îi iubesc pe toţi de acasă", ne-a spus tânăra.

Alexandra ne-a dezvăluit şi cine a sprijinit-o din momentul în care a fost arestată în Ecuador.

Citeşte şi:Alexandra Rupa: «Vreau să-mi strâng copilul în braţe»Sora româncei traficante:«Aş renunţa la orice pentru Alexandra»Alex se linişteşte doar când aude vocea mamei«Alexandra, vino acasă pentru copilul tău!»Preşedintele Ecuadorului, lăsat fără cuvinte o româncă închisă pentru trafic de droguri

"Emil, iubitul meu, mi-a trimis de mai multe ori bani din România. E greu aici, dacă nu ai bani şi nu poţi să cumperi de mâncare sau să-ţi iei haine de schimb. Tata a vrut şi el să-mi trimită, dar nu l-am lăsat. «Lasă-mă pe mine, că mă descurc. Dumneata ai grijă de Alex. Cumpără-i de toate, ca să nu ducă lipsă de nimic». Aşa i-am spus, iar el a înţeles", ne-a mai spus românca.

 Citiţi mâine ce avocat s-a oferit să o apere gratuit pe Alexandra.

Alexandra are un băieţel în România

Alexandra Rupa are 24 de ani şi a absolvit şcoala de ospătari de la Liceul Viilor din Bucureşti.

Înainte de a fi arestată în Ecuador pentru trafic de droguri, tânăra a lucrat în două cazinouri din Capitală. Alexandra are un băieţel, Alex, în vârstă de şapte ani, care este în grija tatălui ei, Ion Rupa.

Alexandra mai are un frate, Răzvan, care este deţinut de un an şi jumătate pentru tentativă de omor. Sora Alexandrei, Ana Maria, a împlinit de curând 18 ani şi este elevă în clasa a XI-a.

Mama Alexandrei este plecată de cinci ani în Italia, la muncă.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net