Am dat casca lui Cătălin Cazacu cu 300 de euro!

Ultima actualizare:

    Cătălin  Cazacu
Cătălin Cazacu

Campionul naţional la motociclism, Cătălin Cazacu, s-a alăturat campaniei noastre şi a donat un obiect de suflet - o cască de motor.

Joi, 19 ianuarie 2012- Am dat casca lui Cătălin Cazacu cu 300 de euro!

Dan Voiculescu, preşedintele fundaţiei cu acelaşi nume, a oferit suma de 300 de euro şi a câştigat licitaţia pentru casca donată de Cătălin Cazacu campaniei noastre.

Miercuri, 18 ianuarie 2012- Stop joc pentru casca lui Cătălin Cazacu!

Ieri aveam două oferte pentru casca donată de Cătălin Cazacu campaniei noastre, una de 650 de lei şi alta de 700 de lei.

Însă mâine veţi afla cine a câştigat casca, modelul model Shoei design Norick Abe şi mai ales cu ce sumă, fiindcă licitaţia s-a închis târziu, la miezul nopţii.

Marți, 17 ianuarie 2012- Ultima zi pentru casca lui Cazacu!

Motociclişti, azi e ultima zi în care mai puteţi licita casca donată de Cătălin Cazacu campaniei noastre!

Casca este un model Shoei design Norick Abe, iar ieri, înainte de închiderea ediţiilor cea mai mare sumă oferită era de 150 de euro.

Nu uitaţi că banii vor ajunge la micuţii grav bolnavi, incluşi în campania “Din inimă pentru copii”. Cine dă mai mult?

Luni, 16 ianuarie 2012 - 150 de euro casca lui Cătălin Cazacu!

Ieri, înainte de închiderea ediţiilor am primit o ofertă de 150 de euro pentru casca donată de Cătălin Cazacu campaniei noastre.

Oferta vine din partea unui motociclist care a ştiut să aprecieze casca, un model Shoei design Norick Abe.

Licitaţia se va închide marţi, la miezul nopţii. Nu uitaţi că banii vor ajunge la micuţii grav bolnavi, incluşi în campania “Din inimă pentru copii”.

Sâmbătă, 14 ianuarie 2012- Cine vrea o cască de campion?

Motociclişti mai aveţi la dispoziţie patru zile pentru a licita casca donată de Cătălin Cazacu campaniei noastre.

Casca este un model Shoei design Norick Abe . “Sper ca cel care o va câştiga să aibă mult noroc”, ne-a spus campionul naţional la motociclism, Cătălin Cazacu. Licitaţia a început de la suma de 630 de lei, însă nimeni nu a spart gheaţa.

Vineri, 13 ianuarie 2012- Licitaţi casca lui Cătălin Cazacu!

Cătălin Cazacu, campionul naţional la motociclism, a donat pentru licitaţiile Click! o cască de suflet.

“Această cască, model Shoei design Norick Abe, îmi este tare dragă şi dacă nu era pentru o cauză nobilă nu m-aş fi despărţit de ea”, ne-a spus motociclistul.

Licitaţia a început de la suma de 150 de euro (630 de lei) şi ieri, înainte de închiderea ediţiilor cea mai mare ofertă era de 430 de lei. Cine dă mai mult?

Joi, 12 ianuarie 2012- Cine vrea casca lui Cătălin Cazacu?

Campionul naţional la motociclism, timişoreanul Cătălin Cazacu a donat pentru licitaţiile Click! un obiect de suflet.

“Această cască moto îmi este tare dragă şi cu greu mă despart de ea, însă ştiu că este pentru o cauză nobilă”, ne-a spus motociclistul.

Casca este un model Shoei design Norick Abe. Licitaţia a început de la suma de 150 de euro (630 de lei). În ediţia de ieri a ziarului Click! am scris suma de 150 de lei, aceea fiind o greşeală pentru care ne cerem scuze. Cine o vrea?

"Casca pe care v-o donez este un model Shoei design Norick Abe. Sper să aveţi mult noroc cu ea la licitaţia dumneavoastră caritabilă şi cât mai mulţi micuţi aflaţi în impas să poată fi salvaţi", ne-a spus motociclistul timişorean.

Licitaţia începe de la suma de 150 de euro. Nu uitaţi că banii vor ajunge la copiii grav bolnavi, incluşi în campania noastră. Cine o vrea?

Trimite un SMS cu oferta ta la telefon 0730.660.261

Fundatia Adevarul are urmatoarele conturi la BCR Sucursala Pipera:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003Cont euro: RO36RNCB0286001133100002Cod swift - RNCB ROBU (pentru cei care fac depuneri din străinătate, in euro)CUI RO15162540

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net