«Am o rablă de vânzare, cine vrea să o cumpere?»

Ultima actualizare:

    Doru Soare s-ar despărţi  de Dacia lui de 23 de ani,  “Frumuşica”, dacă ar  scoate un preţ bun
Doru Soare s-ar despărţi de Dacia lui de 23 de ani, “Frumuşica”, dacă ar scoate un preţ bun

Nici nu a început Programul "Rabla" de anul acesta, că pe Internet a înflorit peste noapte o afacere profitabilă. Zeci de hârburi sunt vândute celor interesaţi să obţină cât mai multe tichete de casare, în valoare de 3.800 de lei.

Daciile de acum douăzeci şi ceva de ani au ajuns să fie vândute acum pe câteva sute de lei. Multe dintre acestea au vârste venerabile, iar la vremea lor costau aproape cât un apartament.

Acum, proprietarii vor să scape de vechituri şi să le vândă celor au nevoie de o "rabla", pentru a obţine cuponul de 3.800 de lei. Cea mai ieftină maşină scoasă la vânzare pe Internet valorează doar 400 de euro, după 26 de ani de viaţă.

Maşina "Frumuşica" are 23 de ani. Este o Dacia 1300 care funcţionează foarte bine, doar că a prins-o gerul fără antigel şi acum este trasă pe dreapta. Fabricată în 1987, maşina are culoarea „albastru de Canada", a maşinilor pe care o foloseau doar miliţienii, înainte de 1990.

„Maşina este foarte bună, sunt mulţumit de ea. Am băgat acum doi ani vreo 40 de milioane de lei în ea şi am schimbat aproape tot. Este la zi şi cu inspecţia auto. Aş da-o dacă aş primi un preţ bun pe ea. Dacă nu, o fac piesă de muzeu", ne-a spus Doru Soare, proprietarul Daciei.

Citeşte şi:Bani mai mulţi pentru «Rabla»Prima pentru "Rabla" rămâne la 3.800 de lei, în 2010 Programele “Rabla” propulsează Dacia în UE

Poate schimba vechitura, cu o maşină nouă: proprietarul maşinii casate, deţinător al cel mult trei tichete de casare, instituţiile publice, şcolile, ONG-urile, firmele care sunt la zi cu plata impozitelor şi taxelor şi care nu au fost sancţionate de legislaţia financiară sau vamală.

Anul trecut, mai puţini români au fost dispuşi să facă rate pentru o maşină nouă în Programul "Rabla": doar 32.327 de maşini vechi au fost casate, deşi erau bani pentru 60.000.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net