«Am o relație cu un bărbat însurat!» Ce e de făcut

Ultima actualizare:

    Scrie-ne  ce probleme  ai în amor
Scrie-ne ce probleme ai în amor

Elena are o relaţie de două decenii cu un bărbat mai în vârstă decât ea cu douăzeci de ani. Singura ei problemă este că bărbatul este însurat.

"Bună, Ioana! Numele meu este Elena. Am o singură întrebare. Crezi că o relaţie de aproape două decenii, cu un bărbat cu tot atâţia ani peste ai mei, poate rezista şi termina cu happy end? Trebuie să precizez că el e căsătorit şi eu nu. Eu îl iubesc la nebunie şi cred că şi el îmi împărtăşeşte sentimentele. Singura mea problemă este faptul că nu prea dă semne că ar vrea să divorţeze, deşi mi-a promis asta de multe ori. Ce trebuie să fac?"

Dragă Elena, de mult timp nu am mai citit o scrisoare cu o poveste atât de complicată şi, sincer îţi spun, că nu mi-a fost uşor să-ţi dau un răspuns. Cu atât mai mult cu cât sfatul meu va conta pentru tine, ceea ce mă responsabilizează şi mai tare. Multe femei se îndrăgostesc de bărbaţi căsătoriţi pe care îi cunosc în anumite medii şi de multe ori sunt mult mai tinere decât aceştia. În această situaţie fiind şi tu, diferenţa de vârstă fiind de 20 ani.

Totul poate pleca de la un simplu flirt, încep întâlnirile din ce în ce mai dese şi realizezi că te-ai îndrăgostit de acea persoană căsătorită şi ţi-o doreşti din ce în ce mai mult. La fel se poate întâmpla şi cu bărbatul căsătorit, când conştientizează că şi el s-a îndrăgostit.

Însă, el are alte strategii pentru a continua relaţiile paralele. Îţi va spune că trebuie să treci peste faptul că el este însurat, că oricum nu se mai înţelege cu soţia şi că nu mai au relaţiii intime de mult timp şi că stă cu ea doar de milă ori pentru că are copii. şi, deseori, promite că se va despărţi de soţie pentru a fi cu tine. Tu îl crezi, îndrăgostită fiind, şi speri că va face pasul. Trec 20 de ani, aşa cum ţi s-a întâmplat şi ţie, şi el nu face nimic.

Acum, stau să mă gândesc cum ai putut să accepţi să stai atâta timp într-o relaţie, fără ca acesta să facă ceva concret pentru tine? Iar tu trăieşti în continuare cu speranţa, că într-o zi acest bărbat căsătorit va fi cu tine. ştiu ce e în sufletul tău, însă sfatul meu nu cred că te va încânta foarte tare. şansele sunt foarte mici ca ceva de acum în colo să se mai schimbe.

Nu a făcut-o în 20 de ani, de ce ar mai face-o acum? Iar dacă el te iubea cu adevărat, nu-i mai stătea nimic în cale, te alegea pe tine şi nu trebuia să pierzi atât timp aşteptând. Însă e cazul să te opresti şi să conştientizezi că meriţi mai mult. Ai perfectă dreptate când spui că iubirea fizică şi sufletească este o dumnezeiască împlinire.  Dar această frază este valabilă doar în situaţia în care această iubire este împărtăşită de ambii parteneri.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic "pentru Ioana", sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină. Iar în fiecare luni şi joi, de la 22.00 la 23.30, nu rata videochatul erotic cu Ioana, pe click.ro.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net