Amelia Antoniu: «Artiştii primesc atenţie când trag să moară sau după ce mor»

Ultima actualizare:

    Amelia a fost  externată, în urmă  cu două săptămâni,  iar săptămâna  trecută a fost  la Viena pentru  a face un nou  set de analize
Amelia a fost externată, în urmă cu două săptămâni, iar săptămâna trecută a fost la Viena pentru a face un nou set de analize

Soprana Amelia Antoniu, artista care a intrat în atenţia publicului după ce a stat în comă în urma unei infecţii căpătate la Spitalul CF2, crede că soarta artiştilor este pecetluită şi spune că Roxana Briban a fost adusă la marginea prăpastiei de un sistem de valori defect.

“În ţara asta nu te bagă nimeni în seamă decât dacă tragi să mori sau după ce mori. După ce un an a stat fără să o bage nimeni în seamă, fără să fie lăsată să cânte, a fost adusă la marginea prăpastiei. Cei care ţin frâiele culturii în ţara aceasta nu-şi dau seama că dacă-i iei unui artist posibilitatea  a-şi pune în practică arta îi iei practic viaţa”, a spus Amelia Antoniu. 

Ea susţine că multe valori se zbat acum în sărăcie şi uitare iar deznodământul poate fi fatal, cum a fost în cazul Roxanei Briban (foto jos) sau al Mădălinei Manole.

Roxana Briban, în rolul Donna Elvira din opera "Don Giovanni", la Opera de Stat din Viena (2006). (sursa foto: roxanabriban.com)
Roxana Briban, în rolul Donna Elvira din opera "Don Giovanni", la Opera de Stat din Viena (2006). (sursa foto: roxanabriban.com)

“Şi în cazul lui Adrian Păunescu a fost cam acelaşi fenomen.Înainte să moară lumea uitase de poeziile lui, îl criticau doar pentru atitudinea sa din timpul comunismului. Abia după ce a murit au început să i se citească poeziile”, a adăugat Amelia Antoniu.

Mai citeşte:

«Soprana era hotărâtă să se sinucidă!» Citeşte explicaţia unui specialist!

Moartea sopranei a lăsat în urmă un ocean de durere - FOTO

Soprana Roxana Briban şi-a anunţat moartea pe Facebook!

Soprana Roxana Briban s-a sinucis! Şi-a tăiat venele - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net