Amelia Antoniu închisă în casă o săptămână

Ultima actualizare:
Ia zilnic 18 medicamente
Ia zilnic 18 medicamente

O săptămână fără să iasă din casă, alte două de pauză vocală şi un pumn de vitamine. Acesta este "tratamentul" pe care îl urmează cu sfinţenie Amelia Antoniu ca să se pună din nou pe picioare şi să se întoarcă pe scenă cât mai repede. Soprana încă le dă emoţii apropiaţilor, după ce ieri a avut frisoane din cauza unei uşoare stări febrile.

S-a externat de două zile şi încearcă să revină la viaţa de dinainte de cumplita infecţie pe care a dobândit-o accidental la Spitalul CF 2.

Amelia Antoniu este încă slăbită şi ca să fie în formă pentru a reveni în noua stagiune pe scena Teatrului "Ion Dacian" ia un pumn de vitamine şi de pastile pentru circulaţie.

"De două zile de când m-am întors acasă, zac. Stau în pat. Aş fi vrut să mă plimb şi să respir aer curat, după atâta timp în care am stat imobilizată în spital, dar medicii mi-au recomandat să evit să ies din casă o săptămână. Trebuie să-mi protejez şi vocea, aşa că nu am voie să vorbesc foarte mult două săptămâni, însă am început să fac exerciţii speciale. Astăzi (n.r.- ieri) nu sunt în cea mai bună dispoziţie, am o stare febrilă", ne-a povestit Amelia Antoniu, în vârstă de 36 de ani.

Citeşte şi:

Prim-solista Operetei, Amelia Antoniu, a fost externată

Concluziile anchetei la spitalul CF 2: "Se lucrează în mediu impropriu" - VIDEO

Salarii uriaşe pentru şefii din spitalul groazei

Amelia Antoniu: «Îmi este dor de toţi. Eu am rezistat doar datorită lor!» - VIDEO

Soprana Amelia Antoniu a fost reconectată la aparate

Managerii de spitale: «Am fost obligaţi să ascundem bolile!»

Soprana Amelia Antoniu şi-a revenit din comă!

La un pas de moarte din cauza unui microb luat din spital

Cu toate acestea, reporterii Click! au convins-o pe tânără să ia o gură de aer proaspăt pe terasa locuinţei, unde însă de teamă Amelia a zăbovit doar câteva minute.

"Nu poate să stea mult în picioare. După ce s-a externat a făcut febră musculară", ne-a explicat Paula Antoniu, mama sopranei.

Tot la sfatul medicilor, pentru a evita ca persoanele străine să aducă de afară microbi, la intrarea în apartamentul soţilor Antoniu, a fost pus un covoraş umed cu dezinfectant.

La un pas de moarte

Prim-solista Teatrului Naţional s-a internat la Spitalul CF 2 pentru o rană minoră pe colul uterin, dar a intrat în comă după ce s-a infectat de la instrumentarul folosit la operaţie.

Ia zilnic 18 medicamente

Medicii de la Spitalul Universitar care au salvat-o i-au prescris o reţetă cu 18 medicamente pe care trebuie să le ia zilnic

Secţia Ginecologie de la CF2 ar trebui să se redeschidă azi
Secţia Ginecologie de la CF2 ar trebui să se redeschidă azi

Secţia Ginecologie de la CF2 ar trebui să se redeschidă azi

După ce luni s-au reluat activitatea şi internările în maternitatea Spitalului CF 2, astăzi este posibil să se redeschidă şi secţia de Ginecologie, acolo unde Amelia Antoniu a fost operată şi apoi a intrat în şoc septic.


    Secţia Ginecologie de la CF2 ar trebui să se redeschidă azi
Secţia Ginecologie de la CF2 ar trebui să se redeschidă azi

"Aşteptăm rezultatele analizelor efectuate şi în funcţie de acestea se va decide ce se va întâmpla exact", ne-a declrat Victoria Iacob, directorul Direcţiei Medicale din Ministerul Transporturilor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net