Amenda lui Mutu, suspendată!

Ultima actualizare:

"Nu avem nici noi prea multe date în momentul de faţă. Din ce am înţeles de la avocaţii noştri, este o decizie de suspendare temporară a deciziei TAS, luată azi de Tribunalul Federal al Elveţiei", a declarat Victor Becali, cel care, împreună cu fratele său, Giovani, reprezintă interesele lui Adi Mutu.

"Cel mai probabil mâine (n.r. azi), vom afla exact natura exactă a deciziei", a completat impresarul.

În orice caz, „Briliantul" nu a scăpat definitiv de coşmarul celor 17 milioane de euro, existând două variante: ori Mutu şi Chelsea ajung la o înţelegere de stingere sau diminuare a datoriei, ori Tribunalul Federal va analiza cazul din punct de vedere al viciilor de procedură, situaţie în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne ar putea fi somat să rejudece cazul „Mutu" de la zero.

Istoricul conflictului românului cu Chelsea

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis, la 7 mai 2008, că Mutu, acum la AC Fiorentina, trebuie să plătească fostului său club, Chelsea, despăgubiri în valoare de 17.173.990 de euro, pentru încălcarea contractului, iar internaţionalul român a cerut TAS să anuleze hotărârea FIFA şi să stabilească faptul că nu trebuie plătită nicio compensaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net