A ameninţat că o va asasina pe Michelle Obama

Ultima actualizare:

Femeia, Kristy Lee Roshia, în vârstă de 35 de ani, se află în prezent în custodia autorităţilor federale, după ce a fost reţinută sâmbătă, la o distanţă de numai trei kilometri de reşedinţa unde soţii Obama intenţionează să-şi petreacă vacanţa.

Potrivit unui raport al poliţiei prezentat la Tribunalul districtului Hawaii, Roshia a efectuat un apel telefonic la biroul Serviciului Secret din Boston, pe 10 noiembrie, ameninţând că 'îi va ucide pe marinari' şi ca 'o va omorî pe Michelle Obama'.

Nu este pentru prima dată când, conform documentelor prezentate la tribunal, Roshia lansează ameninţări la nivelul Serviciului Secret. În 2004 ea a susţinut că are 'misiunea să-l asasineze pe preşedinte', la momentul respectiv George W. Bush.

La 9 noiembrie, biroul Serviciului Secret din Boston a primit o scrisoare din partea lui Roshia, care conţinea numeroase fotografii ale acesteia, precum şi poeme şi declaraţii de dragoste pentru un agent care nu a lucrat niciodată în unitatea responsabilă cu protecţia preşedintelui nord-american.

Dacă va fi găsită vinovată, Roshia ar putea fi condamnată la maximum cinci ani de închisoare pentru că a ameninţat un membru al familiei prezidenţiale şi la un an pentru că a atacat un agent federal.

Preşedintele nord-american urma să plece miercuri, cu soţia şi cele două fiice, Malia, de 11 ani şi Sasha, de 8 ani, în Hawaii, pentru o vacanţă de zece zile.

El a anunţat însă marţi că îşi va amâna plecarea, pentru a aştepta miercuri, la Washington, votul decisiv al Senatului cu privire la proiectul de lege al reformei sanitare.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net