Anamaria Prodan: «Sunt mai bună ca ea!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Modelul Federica Moriano face studii pentru a deveni agent FIFA. Ea a intrat în atenţia presei din Italia după ce s-a cuplat la festivalul de la Sanremo cu fotbalistul lui Manchester, Kiko Macheda. Pătrunsă de fenomen, Federica şi-a pus în plan să devină imediat agent de jucători.

Mai citeşte:

Anamaria Prodan: «Cânt mai bine decât multe soliste»

Prodan are afaceri cu pământ de flori

Anamaria Prodan : «Am înnebunit până în Maramureş!»

Şi românii au agentul lor de sex feminin. Este vorba de Anamaria Prodan. Provocatoarea impresară spune că Federica Moriano nu se poate compara cu ea.

"Sunt mai bună ca ea! Dar oricum, până vor face cursuri, toate care îşi doresc să fie impresare o să îmbătrânesc eu, iar fata mea o să fie agentă sexy", spune aceasta.

Prodanca trimite câteva înţepături şi către Simona Sensual, care nu de mult a vrut să devină agent de jucători.

"Şi Simona Sensual şi-a dorit să fie impresar, dar a rămas cu pozele sexy şi cu dorinţa. Aşa probabil o să rămână şi domnişoara: cu cucerirea de la Sanremo şi cu dorinţa ....de a fi agent FIFA", spune Anamaria.

Soţia lui Reghecampf explică şi care trebuie să fie calităţile unei femei care vrea să aibă succes în această meserie: "Să înţeleagă toată lumea. În acest domeniu îţi trebuie inteligenţă şi să ai notorietate. Să ai bani, să ai relaţii şi să munceşti mult. Altfel nu ai cum să reuşeşti".

«Simona Sensual a rămas doar cu dorinţa»

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net