“Fălcosul” se gândeşte încă la locul 2 în pentru a spera la Liga Campionilor, dar recunoaşte că e dificil să atingă podiumul. Obiectivul roş-albilor a rămas Cupa.


"Urmează meciul orgoliilor cu Steaua, dar o victorie nu ar şterge sezonul slab. E clar că nu-i un an bun, pentru că noi ne dorim mereu titlul, Cupa e pe locul doi.

Şi dacă am termina pe poziţia a doua ne-ar aştepta un tur preliminar pentru Liga Campionilor.

Am avut şuişuri şi coborâşuri, nu am fost constanţi şi asta s-a văzut... e greu acum, ne aşteaptă meciuri cu Steaua sau Timişoara", a explicat Ando.

Înaintea partidei din Ghencea, tehnicianul dinamovist e îngrijorat şi din cauza problemelor de lot:

"Bakaj e gripat, după meciul de la Bistriţa, de la aeroport s-a dus direct la hotel şi face un tratament cu antibiotice.

Apoi, Kone s-a accidentat la umăr şi nu s-a antrenat, iar Torje e în continuare incert după problemele musculare mai vechi.

Situaţia lui Dolha nu e schimbată, am vrut să-l văd azi (n.r. - vineri) la meciul celor de la Dinamo 2 şi nu a putut juca deloc".

«Ar fi fraieri să nu se califice în finală»

Antrenorul Stelei, Sorin Cîrţu, a comentat derby-ul cu roş-albii, anunţând că elevii săi sunt conştienţi de miza meciului.

„Meciul cu Dinamo este o partidă la care antrenorul nu prea mai are de ce să îi mai motiveze pe jucători", a spus acesta.

Apoi, s-a referit la posibila reîntâlnire cu rivalii din "Ştefan cel Mare", în ultimul act al Cupei:

"În timp ce ei sunt deja în finală, ar fi prea fraieri să mai piardă calificarea, noi mai avem mult de muncă".


 
 
Loading...
Citeste tot despre: