Andone: «O victorie cu Steaua nu şterge sezonul slab»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

“Fălcosul” se gândeşte încă la locul 2 în pentru a spera la Liga Campionilor, dar recunoaşte că e dificil să atingă podiumul. Obiectivul roş-albilor a rămas Cupa.

"Urmează meciul orgoliilor cu Steaua, dar o victorie nu ar şterge sezonul slab. E clar că nu-i un an bun, pentru că noi ne dorim mereu titlul, Cupa e pe locul doi.

Şi dacă am termina pe poziţia a doua ne-ar aştepta un tur preliminar pentru Liga Campionilor.

Am avut şuişuri şi coborâşuri, nu am fost constanţi şi asta s-a văzut... e greu acum, ne aşteaptă meciuri cu Steaua sau Timişoara", a explicat Ando.

Înaintea partidei din Ghencea, tehnicianul dinamovist e îngrijorat şi din cauza problemelor de lot:

"Bakaj e gripat, după meciul de la Bistriţa, de la aeroport s-a dus direct la hotel şi face un tratament cu antibiotice.

Apoi, Kone s-a accidentat la umăr şi nu s-a antrenat, iar Torje e în continuare incert după problemele musculare mai vechi.

Situaţia lui Dolha nu e schimbată, am vrut să-l văd azi (n.r. - vineri) la meciul celor de la Dinamo 2 şi nu a putut juca deloc".

«Ar fi fraieri să nu se califice în finală»

Antrenorul Stelei, Sorin Cîrţu, a comentat derby-ul cu roş-albii, anunţând că elevii săi sunt conştienţi de miza meciului.

simeon stalpnicul png

„Meciul cu Dinamo este o partidă la care antrenorul nu prea mai are de ce să îi mai motiveze pe jucători", a spus acesta.

Apoi, s-a referit la posibila reîntâlnire cu rivalii din "Ştefan cel Mare", în ultimul act al Cupei:

"În timp ce ei sunt deja în finală, ar fi prea fraieri să mai piardă calificarea, noi mai avem mult de muncă".

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net