Andreea a învăţat să zâmbească!

Ultima actualizare:

Cu siguranţă nu aţi uitat-o pe micuţa Andreea, fetiţa pe care o "otrăvea" tot ceea ce mânca şi care, pentru a trăi, are nevoie de anumite tipuri de lapte, ce nu se găsesc în România!

Pentru hrana ei s-au mobilizat mai mulţi cititori din străinătate şi din ţară, iar acum copila de un an şi nouă luni este bine şi a făcut progrese uimitoare!

Am vizitat-o, de curând, pe Andreea, acasă, în comuna Grădiştea din judeţul Ilfov. "Este bine, Andreiuţa, cum o alintăm noi. Ne-aţi ajutat foarte mult cu această campanie şi vă mulţumim tuturor. Săptămâna trecută am fost la control, la dr. Paula Avram de la Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului. Şi doamna doctor a fost uimită de progresele ei! Nu mai ţine mâinile încordate lângă corp, ne urmăreşte cu privirea, îmi zâmbeşte, are voie să stea la aer. Analizele i-au ieşit bine. Numai erupţia de pe piele mă supără. Se pare că este de la deficitul de vitamine din corp", ne-a povestit Cristina, mama fetiţei.

De trei săptămâni, Andreea a început gimnastica medicală şi deja se vede o ameliorare în coordonarea membrelor. Singura problemă e că familia Ploscă nu mai are pentru fetiţă lapte Analog.

De aceea, dacă cineva poate să o ajute pe Andreea cu câteva cutii de lapte Analog, să sune la numărul de telefon: 021.407.76.80.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net