"Micul Balaci", aşa cum a fost supranumit datorită calităţilor sale, Andrei Ionescu îşi doreşte în primul rând să joace şi nu ar da cu piciorul unei oferte de la Universitatea Cluj.


Mijlocaşul, utilizat foarte rar de Mihai Stoichiţă, a fost scos la vânzare de formaţia bucureşteană şi vrea să-şi clarifice viitorul: "Am văzut că au aparut înainte informaţii prin presă cum că eu n-aş accepta niciodată să joc la Universitatea Cluj, în Liga a II-a. Nu este adevărat, n-am spus niciodată aşa ceva. Păi la Steaua II nu tot în liga a doua joc? Nu vreau să spun mai multe acum, pentru că trebuie să discut cu nea Gigi să vedem ce are de gând cu mine. Referitor la Universitatea, niciodată să nu spui niciodată", a precizat mijlocaşul stelist, pentru "Monitorul de Cluj".

Pentru a-l cumpăra de la Steaua, Florian Walter trebuie să scoată din conturi 200.000 de euro şi să ofere Stelei şi 50% dintr-un viitor transfer.

"Din Liga I ne interesează Andrei Ionescu. Este un jucător tânăr care are calităţi, însă trebuie să-şi dorească să joace la Universitatea Cluj.", a declarat Florian Walter, finanţatorul "U" Cluj, pentru "Monitorul de Cluj".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: