Atacantul clubului Newcastle United şi al naţionalei Angliei, Andy Caroll (22 de ani), va absenta în jur de trei săptămâni după ce a căzut într-un bar în care a băut pe rupte, informează cotidianul "Daily Mirror".


Jucătorul evaluat la 23 milioane de euro a făcut o vizită prelungită în noaptea de 30 spre 31 decembrie într-un cazionu din Newcastle, unde s-a "împrietenit" cu barul. Publicaţia notează că, potrivit martorilor, Caroll a comandat mai multe băuturi spirtoase combinate cu energizant pentru el şi prietenii săi, apoi a dat gata vreo 5-6 beri.

La un moement dat, fotbalistul s-a ridicat brusc de pe scaun dar, ameţit de băutură, a căzut lat pe podeaua barului, ţipând că s-a lovit la picior. Potrivit martorilor, prietenii s-au amuzat copios în timp ce jucătorul stătea ameţit pe jos. Fotbalistul a reuşit să se ridice schiopătând, iar o fată din grup s-a oferit să-i facă un masaj la piciorul lovit. Masajul i-a prins bine lui Caroll care a conitnuat să bea până la ora 6 dimineaţa.

A doua zi, clubul a anunţat că jucătorul este accidentat şi că va absenta în jur de 3 săptămâni. Internaţionalul englez, care a marcat 11 goluri pentru "coţofene" în acest sezon, tocmai şi-a prelungit contractul cu Newcastle cu un slariu anual de 1,7 milioane de euro.

 
 
Loading...