Angajaţii ei au cerut şpagă de la AC/ DC

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La două zile după concertul în România, staff-ul AC/DC a fost „uşurat" de aproape 1.500 de euro, fără chitanţă, de angajaţi ai Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi Naţionale, pe motiv că nu aveau acte în regulă.

Episodul cu şpaga cerută staff-ului trupei AC/DC lângă vama Nădlac, în 18 mai, de angajaţi ai Companiei Naţionale de Drumuri şi de Autostrăzi Naţionale (CNADNR) pentru că nu ar fi avut actele în regulă este înconjurat de secretomanie.

„În tura la care se face referire au lucrat zece persoane care vor fi audiate şi anchetate pentru a vedea ce s-a întâmplat atunci. O comisie specială va veni de la Bucureşti şi va face toate verificările necesare", a explicat Ioan Maliţa, şef la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Este singurul lucru concret care a ieşit la iveală de la conducerea CNADNR. Şeful Agenţiei de Control şi Încasări din Nădlac şi şefa angajaţilor care au pretins şpagă de la AC/DC, Ildiko Olasz, nu a vrut să dezvăluie identitatea celor care au fost pe tură la 18 mai. Olasz Ildiko a refuzat să dea orice detaliu.

La Nădlac a ajuns, la 1 iunie, o comisie de anchetă în frunte cu şeful Departamentului de Control, Ana Luţu.

Potrivit acesteia, cercetările sunt abia la început, iar un rezultat se va putea emite peste o săptămână.

„Facem analizele să vedem care maşini şi-au luat rovinietă la intrarea în România, care au fost verificate la ieşirea din ţară, după care o să luăm note de relaţii salariaţilor noştri care au fost în aceste puncte", a spus Ana Luţu. Şi aceasta a refuzat să spună numele angajaţilor care au fost pe tură în ziua respectivă.

Agenţia de Control şi Încasări din Nădlac are 59 de angajaţi, dintre care mulţi sunt chiar din oraşul de frontieră Nădlac.

Şefa agenţiei are vilă de nabab

Casa şefei de la Agenţiei de Control şi Încasări este situată în cea mai bună zonă din Nădlac şi este printre cele mai impunătoare clădiri din oraş.

simeon stalpnicul png

Olasz are, pe lângă vilă, o grădină mare şi chiar un teren de baschet. Şefa agenţiei din vamă a refuzat să facă orice fel de declaraţii, trântind telefonul în nas în momentul în care a fost întrebată de situaţia agenţiei şi a angajaţilor din subordine.

Ea nu a vrut să ofere informaţii nici despre modul în care şi-a construit impozanta vilă.

Citeşte şi:

După englezi, italienii! Mită de 500.000 € pentru fratele lui Berlusconi

Şpagă de 500.000 £ în familia regală britanică - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net