În anii '70, Berlusconi avea pistol pentru a se apăra de mafioţi - FOTO

Ultima actualizare:
foto: L'Espresso
foto: L'Espresso

O fotografie datând din anii 1970 îl arată pe omul de afaceri Silvio Berlusconi, în prezent prim-ministru al Italiei, stând confortabil pe un scaun în propriul birou şi având lângă el un pistol marca Magnum 357, potrivit revistei L'Espresso.

Imaginea alb-negru, realizată în 1977, când Berlusconi era un om de afaceri, a fost descoperită în arhivele fotografului Alberto Roveri în momentul în care a decis să îşi transfere imaginile în format digital.

"Fotografia demonstrează că omul de afaceri Silvio Berlusconi ştia să se apere de eventualele atacuri mafiote: pe biroul lui se vede clar un revolver", comentează revista italiană.


    foto: L'Espresso
foto: L'Espresso

"Măream imaginea pentru a elimina imperfecţiunile când am văzut arma pe care o uitasem", explică fotograful Alberto Roveri, care îşi transferă colecţia de pelicule în format digital.

Roveri era fotoreporter în anii 1970. "Redactorul-şef mi-a spus în 1977 să îi fac un serviciu unui anume Berlusconi. L-am întrebat cine este. Mi-a răspuns că este un om de afaceri care urma să cumpere Il Giornale şi să deschidă o televiziune", explică fotograful.

"După ce l-am fotografiat, Berlusconi m-a invitat la cină şi a scos două pistoale din sertar, spunând că unul este pentru el şi altul pentru şofer. A văzut că eram şocat şi mi-a spus: «Aveţi idee câţi oameni de afaceri sunt răpiţi?»", îşi aminteşte Roveri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net