Animalele au început să ne imite!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă despre papagali ştiaţi că imită vocile oamenilor, puţini dintre voi vă închipuiaţi că şi alte animale au început să se ia după noi.

Veveriţele dansează ca la discotecă, maimuţele au început să fumeze, căţeii cântă de zor, pisicile poartă cruci de aur, pe banii lor, şi caii râd în hohote. Nici unul dintre ei nu a fost dresat în aceste scopuri, ci i-au surprins pe cei din jur cu potenţialul lor artistic.

Calul râde de nu se mai satură

Iapa Vicky şi stăpâna sa, Mell au tras o porţie bună de râs pe când jucau un fel de baba-oarba. De fapt, calul avea ochii acoperiţi ca să nu fie distras de la treabă de ceea ce se întâmpla în jurul lui, dar criza de râs a intervenit de la faptul că Mell i-a imitat nechezatul.

VEZI ŞI:

O oaie a născut un miel cu cap de câine - FOTO

Uite cea mai tare fază pe care o vei vedea azi - VIDEO

Motanul «cocalar» poartă cruce de aur

Pisica sfinx, rasa Peterbald, nu prea a acceptat să pozeze în "cocalar", dar i s-a promis o masă copioasă în schimb şi a lăsat de la ea. Oricum, crucea aurită îi atârna cam greu...

Cuţu, vocea a doua în formaţie

Căţelul Ricky este vocea a doua atunci când iese în oraş cu stăpânul său Steve. Amândurora le place să cânte de dimineaţă până seara şi, dacă mai pică şi un dolar, nu e motiv de supărare, ci de mândrie că sunt apreciaţi. Animăluţul atinge cele mai înalte note şi nu falsează decât când i se face foame.

Maimuţa dependentă de tutun

Feili, o maimuţică de la Gradina Zoologică din Zhengzhou (China) fumează ca turcul. La început, Feili era cât se poate de respectuoasă, de drăgălaşă, însă imediat ce a ajuns aici a devenit irascibilă şi extrem de neascultătoare, furând şi cerşind ţigări pentru a fuma.

Dansul veveriţei

O veveriţă face senzaţie prin pădure. Dansează de mama focului şi nu este deranjată de norocosul fotograf care a surprins-o într-o pădure din Polonia. Cert este că rozătoarea nu se întinde după vreo ghindă, ci pur şi simplu face mişcări ritmice de toată frumuseţea ca acelea ale lui John Travolta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net