Antonio Banderas şi Melanie Griffith, căsnicie fericită de 18 ani

Ultima actualizare:

    Antonio Banderas şi Melanie Griffith
Antonio Banderas şi Melanie Griffith

Căsătoriţi în 1996, actorii Antonio Banderas (53 de ani) şi Melanie Griffith (56 de ani) au reuşit să-şi păstreze dragostea ca în prima zi.

Ei au fost întrebaţi adesea care este secretul longevităţii idilei lor. Cei doi îşi fac mici daruri şi bucurii de câte ori au ocazia. În vara aceasta, cu ocazia zilele lor de naştere (Antonio e născut la 10 august, iar Melanie la 9 august), ei au făcut o escapadă ca doi tineri îndrăgostiţi sub soarele fierbinte din Marbella, Spania. Antonio şi Melanie au fost văzuţi plimbându-se de mână şi intrând într-o bijuterie, de unde ea a ieşit cu geanta plină cu cadouri din partea lui.

În ciuda vârstei şi a faptului că a adus pe lume mai mulţi copii, actriţa nu şi-a pierdut silueta de adolescentă. Povestea de dragoste dintre cei doi actori a umplut paginile ziarelor de-a lungul timpului. S-au cunoscut în 1995, când jucau împreună în filmul "Two Much".

Pe vremea aceea, Banderas era căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza, care a făcut tot ce a stat în putinţă să nu-şi piardă soţul. A făcut mare scandal în ziare, dar nu a făcut decât să grăbească divorţul pe care starul l-a obţinut în 1996 după 9 ani de căsnicie. Antonio şi Melanie s-au căsătorit la 14 mai 1996 în cadrul unei ceremonii discrete, la Londra.

Au o fată, Stella

Din marea dragoste a lui Antonio Banderas şi Melanie Griffith s-a născut o fată, Stella, care astăzi este o superbă adolescent în vârstă de 17 ani. Ea a apărut deja într-un film regizat de tatăl său, "Crazy in Alabama", în 1999. Deşi Melanie a avut probleme cu drogurile, Banderas o iubeşte şi îi este mereu alături, ajutând-o să treacă peste toate suferinţele.

"Căsătoria noastră a fost un iad, când era dependentă de stupefiante. Am suportat cu greu crizele şi accesele ei de furie din perioada în care a căzut pradă depresiei", a mărturisit starul cu lacrimi în ochi. Banderas a spus apoi că a scrâşnit din dinţi şi a trecut peste neînţelegerile grave şi a convins-o să meargă la dezintoxicare.

"Primii ani ai unui cuplu sunt frumoşi şi pasionali. Cu timpul apar probleme şi mi-am dat seama că sunt dator să le rezolv. Secretul reuşitei a fost răbdarea şi credinţa în noi ca pereche şi familie", a ţinut să sublinieze actorul. Melanie are un trecut tumultuos, care a consumat-o foarte mult. Pe când avea 14 ani, a avut o relaţie cu Don Johnson, care juca împreună cu mama ei în filmul "Harrad Experiment". În 1982, ea s-a căsătorit cu Steven Bauer, împreună cu care are un fiu numit Steven, născut la 22 august 1985. După divorţul de Bauer, din 1987, s-a căsătorit cu fostul iubit, Don Johnson, căruia i-a dăruit o fată în octombrie 1989. Cei doi au divorţat în mai 1995.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net