Arată ca o bunică la numai 13 ani - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O adolescentă din Marea Britanie vrea cu disperare un lifting facial. Motivul? Ea suferă de o boală genetică, care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii. Deşi are doar 13 ani, ea este deseori confundată cu o femeie în vârstă.

Zara Hartshorn a moştenit această boală, numită lipodistrofie, de la mama ei. În schimb, cele două surori ale sale nu au contractat-o. Maladia este extrem de rar întâlnită, ea afectând doar 2.000 de persoane din întreaga lume.

Tânăra nu are ţesut adipos sub piele, aşa că faţa sa este îmbătrânită, cu riduri, pungi la ochi şi un ten foarte uscat.

"Mi-am dat seama că sunt diferită de când aveam cinci ani. De atunci, copiii de la şcoală au început să se ia de mine şi să-mi pună porecle. Cel mai des mă strigă maimuţă", a declarat adolescenta.

Pentru că se teme pentru viitorul ei, mama Zarei intenţionează să-i facă un lifting facial, însă momentan lipsurile financiare o împiedică să recurgă la această intervenţie estetică.

"De multe ori, mă închid la mine în cameră şi trag de piele în sus. Majoritatea adolescenţilor sunt preocupaţi de coşuri, dar eu mă gândesc la operaţie pentru că îmi doresc să nu mai fiu hărţuită", a mai spus Zara.

Pe lângă îmbătrânirea prematură a pielii, lipodistrofia poate duce, mai târziu în viaţă, la probleme cardiace, hepatice, diabet şi chiar la accident vascular.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net