Are bolid şi terenuri, dar vrea casă de la stat

Ultima actualizare:

Mirela Ercuţă, care conduce Serviciul Dispecerat, Comunicare şi Audienţe din cadrul Direcţiei de Relaţii Publice, pare a fi unul dintre năpăstuiţii Capitalei.

Femeia se află pe lista beneficiarilor de locuinţe sociale, după ce comisia specială din primărie a stabilit că aceasta îndeplineşte cu brio condiţiile prevăzute de Legea 114/1996 a Locuinţei, actualizată în 2008.

Potrivit legii, pot beneficia de case de la stat doar persoanele care nu mai deţin o altă locuinţă, în proprietate sau cu chirie la stat, sau au venituri lunare nete pe membru de familie sub nivelul câştigului mediu net lunar total pe economie (1.412 lei).

Conform declaraţiilor de avere, Mirela Ercuţă şi soţul ei, care e consilier asistent la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi consilier juridic la mai multe societăţi comerciale, au venituri lunare mai mari decât baremul impus de lege.

Pe lista de priorităţi a Primăriei mai figurează nouă persoane evacuate din casele naţionalizate. Printre ele se află şi Mihai Căldăraru (26 de ani), care încearcă din 2003 să obţină o locuinţă. Acum stă într-un subsol şi trăieşte dintr-o pensie de boală de 230 de lei.

Joi seară, consilierii Capitalei au amânat aprobarea repartizării locuinţelor sociale.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net