Arlauskis: «Am făcut injecţii ca să pot apăra!»

Ultima actualizare:

Arlauskis a făcut minuni în repriza secundă, când ruşii au atacat în valuri, profitând de faptul că ialomiţenii evoluau în doar zece jucători.

Lituanianul s-a temut însă că nu îşi va putea duce misiunea la bun sfârşit. S-a lovit foarte rău la şold, la o paradă din prima repriză, şi s-a ales cu dureri îngrozitoare.

La pauză s-a pus chiar problema ca Arlauskis să fie înlocuit de rezerva Cătălin Grigore. Medicul i-a transmis că mai poate continua doar dacă îşi face injecţie cu antiinflamator!

"Am strâns din dinţi, am făcut injecţie, iar durerile m-au mai lăsat. După meci am început să simt din nou că înnebunesc de durere", a mărturisit portarul ialomiţenilor pentru Adevărul.

"Urziceniul a jucat în stilul tiki-taka. Ruşii au greşit, ne-au tratat cu superioritate, dar până la urmă au realizat că avem o echipă puternică".

Referitor la eliminarea lui Pădureţu, internaţionalul lituanian a menţionat: "Arbitrul a stricat jocul. Pădureţu a primit cartonaş roşu foarte uşor. Dacă am fi jucat în unsprezece sunt sigur că i-am fi bătut pe ruşi. Oricum, suntem încrezători în calificare. Vom merge la Sankt Petersburg să obţinem un rezultat mare".

Citeşte şi:

Urziceni - Zenit 0-0 / Spaletti: "Unirea s-a apărat excelent"

Marius Bilaşco: "Vom fi eroi dacă trecem de ruşi"

MM Stoica: "Sunt mândru de jucătorii mei. Au fost nişte eroi"

Brandan şi Semedo, pedepsiţi pentru că au fost în club

S-a făcut fotbalist datorită bunicii

A venit la Urziceni în 2007, la pachet cu fratele său, Davydas, mai mare cu un an decât el. Davydas s-a accidentat şi nu a fost oprit la Urziceni, iar acum evoluează în campionatul din Lituania

S-a făcut fotbalist datorită unuia dintre bunicii lui. "Îi plăcea foarte mult fotbalul şi a insistat să practic acest sport. Mă ducea zilnic la antrenament. Din nefericire, a murit acum trei ani", a mărturisit "Arla".

Se iubeşte de patru ani cu Neringa (21 de ani), o blondă din Lituania, care este studentă la drept. Cei doi intenţionează să se căsătorească.

Iubeşte animalele. I-a cumpărat iubitei lui un câine, bichon alb, care a fost botezat Arlis.

Locuieşte în Băneasa, într-un apartament închiriat din complexul Green City, dezvoltat de firma patronului Dumitru Bucşaru.

E om de bază în echipa naţională a Lituaniei, cu care a câştigat în această vară Cupa Balcanică.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net