Arpad Paszkany: «Anamaria este femeia vieţii mele»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Paszkany nu o mai ţine ascunsă nici în presă pe amanta lui, Anamaria Feher. În plin proces de divorţ, patronul celor de la CFR Cluj, a decis să vorbească într-un interviu pentru revista Playboy despre relaţia pe care o are cu fosta dansatoare. "99% Anamaria este femeia perfectă pentru mine", spune Pazkany, amorezat la maximum de frumoasa şatenă.

Citeşte şi:

Paszkany a suferit un accident la schi în Austria!

Arpad Paszkany şi-a dus amanta la piesa «Egoistul»

Paszkany: "Am avut unele evoluţii jalnice în tur, dar eu mai cred în titlu!"

Dragostea n-are vârstă ! Asta o poate spune şi unul dintre cei mai bogaţi români, patronul clubului CFR. Arpad Paszkany (40 de ani), căsătorit, dar în plin proces de divorţ, se iubeşte de aproape trei ani cu Anamaria Feher, fostă dansatoare şi animatoare într-un club de fiţe din Cluj.

Fata, cu 19 ani mai mică decât omul cu banii din Gruia, a făcut ce a făcut şi i-a picat cu tronc acestuia. De când s-au cuplat sunt nedespărţiti, iar Anamaria, dintr-o "Cenuşăreasa" autohtonă s-a transformat acum într-o prinţesă.

Arpi îi face toate poftele, o plimbă peste mări şi ţări şi o răsfaţă, nerefuzându-i niciun capriciu. Şi asta pentru că este îndrăgostit lulea! A şi recunosut în interviul pe care l-a acordat revistei Playboy.

"De aproape trei ani sunt îndrăgostit. Dragostea la 40 de ani are acelaşi gust ca cea la 20", a mărturisit patronul campioanei din Gruia. Paszkany n-a fost deloc zgârcit cu aprecierile la adresa iubitei lui.

"Ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am îndrăgostit... 99% consider că mi-am găsit femeia perfectă, femeia potrivită, care îmi luminează viaţa". Finanţatorul clujenilor a recunoscut că a atras mereu privirile sexului frumos, dar că niciodată nu s-a considerat un Don Juan: "Succes am avut la toate naţiile şi la toate vârstele. Eu n-am alergat deloc după femei".

Divorţ de 42 milioane €

Arpad Paszkany şi soţia lui, Kinga, au fost împreună de pe vremea liceului. S-au căsătorit imediat după terminarea şcolii şi au împreună doi copii, Robert (12 ani) şi Timea (7 ani).

La mijlocul lunii ianuarie, Paszkany a depus actele pentru a divorţa de soţia sa, cu care are 20 de ani de mariaj. Cei doi trebuie să se înţeleagă asupra modului în care vor împărţi averea pe care o deţin, în valoarea de aproximativ 42 de milioane de euro.

Din câte se pare, pentru a fi de acord cu divorţul şi a nu face un scandal mediatic, Kinga a acceptat să primească o vilă în Munchen, una la Cluj, o maşină şi o sumă cu şase zerouri în cont, bani pe care femeia să-i folosească strict pentru copii.

Vrea K1 cu preşedinţii de cluburi

Paszkany a vorbit pentru Playboy şi despre fotbal, domeniul care, practic, l-a adus în centrul atenţiei publicului larg. El vine cu o propunere inedită: "Mai bine s-ar face un campionat paralel cu fotbalul, după sistemul K1, cu ring, cu arbitrii, cu tot tacâmul. Decât să faci circ de doi bani la modul declarativ, mai bine eşti bărbat şi intri în ring. Nu sunt adeptul maimuţărelilor care se întâmplă la noi în ţară după meciuri".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net