Aşa a fost ultima zi de vacanţă

Ultima actualizare:

S-a mers foarte încet din cauza numărului foarte mare de autoturisme care au tranzitat DN1. Chiar dacă poliţiştii au încercat să devieze traficul din Braşov pe DN 1A sau pe DN 73 şi apoi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, ambuteiajele au fost inevitabile. Astfel, viteza medie de parcurgere a traseului dintre cele două staţiuni a fost de 16,8 km/oră.

Cel mai încet s-a mers din Azuga până în Buşteni, unde cei 5,3 kilometri au fost parcurşi în 27 de minute. Nici până în Azuga nu s-a circulat mai bine, cei şase kilometri fiind parcurşi în 30 de minute. Cel mai bine s-a mers între Sinaia şi Buşteni, unde viteza medie a crescut la 36 km/h.

Dacă s-ar fi circulat cu viteză normală, drumul ar fi fost parcurs de opt ori mai repede.

În Bucureşti, oamenii au profitat de această zi şi au ieşit la mall, la patinoar sau au apelat la şedinţe de fitness pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate de după Sărbători.

Pe Valea Prahovei, la volan

Pentru evitarea blocajelor, Poliţia Rutieră a deviat circulaţia pe DN1A. Şoferii care veneau dinspre Braşovau fost sfătuiţi să folosească varianta Săcele-Cheia-Ploieşti.

La intrarea în Capitală

Bucureştenii carese întorceau de la munte au început să intre în Capitală încă de la ora 16.30.

image

La mall

Cel mai mare mall dinEuropa de Est,AFI Palace Cotroceni, a fost luat cu asalt. În zona de distracţii nu mai aveai loc să arunci nici măcarun ac. Atât locurile de distracţii pentru copii,cât şi restaurantele au fost arhipline.

image

La fitness

Au mâncat pe săturate, iar acum se grăbesc să dea jos kilogramele.Pe Larisa am găsit-o la Sun Gym, acolo unde şi-a petrecut toată după-amiaza. 

image

La patinoar

Patinoarul din Parcul Kiseleff a fost, ieri, bucuria celor mici.

image
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net