Ca orice damă care se respectă, şefa Camerei Deputaţilor acordă mare atenţie „look-ului". Roberta Anastase este aşa de preocupată de aspect, încât nu ezită să apeleze la saloanele de înfrumuseţare de fiecare dată când situaţia o impune. Chiar dacă SPP-iştii sunt obligaţi să stea după ea.


Citeşte şi:

EBa, la sport cu geantă de 40 de milioane

EBA, îţi poţi umfla buzele pe banii noştri

Udrea a refuzat să împartă sania cu Anastase

Preşedintele Camerei Deputaţilor a fost surprinsă de fotoreproterii Click! la coafor, într-un salon de înfrumuseţare de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

Nu singură, ci însoţită de nu mai puţin de şase indivizi de la SPP. Băieţii nu au scăpat din ochi „obiectivul" pe durata celor aproapte trei ore cât a durat şedinţa la coafor. Potrivit informaţiilor primite de reporterii Click!, Roberta a apelat la serviciile coafezei, dar şi la machiaj facial.

Cel mai probabil, şefa Camerei Deputaţilor s-a pregătit pentru o întâlnire importantă la nivel înalt, din moment ce imediat după ce a părăsit salonul a demarat în trombă spre Palatul Parlamentului, la fel cum a venit: însoţită, discret, de cei de la SPP.

Are 17 SPP-işti împărţiţi pe trei ture


Preşedintele Camerei Deputaţilor este al treilea om în ierarhia statului şi, prin urmare, nivelul său de protecţie şi pază este ridicat. Practic, pentru această funcţie, SPP a alocat 17 ofiţeri care lucrează în ture. Într-o zi obişnuită, Roberta Anastase se deplasează cu 2 maşini - una în care stă ea, aghiotantul ei şi şoferul, iar cealaltă cu alt şofer si trei ofiţeri.


 
 
Loading...