Atacatorul de la Discovery a decedat în urma rănilor provocate de gloanţe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat înarmat cu un pistol şi cu un dispozitiv exploziv a luat cel puţin un ostatic în sediul central al postului de televiziune Discovery Channel, din Silver Spring, Maryland, anunţă Realitatea TV.

UPDATE 01:40 Autorul luării de ostatici de la sediul Discovery Channel a fost împuşcat mortal de către poliţişti, după patru ore de tensiune, relatează CNN. Potrivit comandantului poliţiei comitatului Montgomery, Thomas Manger, suspectul a pătruns în clădire având în posesie ceea ce păreau a fi nişte canistre şi o armă.

UPDATE: 00:15 Potrivit CNN, poliţiştii l-au împuşcat pe James J.Lee iar toate cele trei persoane pe care acesta le ţinea ostatice se află în afara oricărui pericol. Aceeaşi sursă susţine că James se află în custodia poliţiei însă starea acestuia nu este cunoscută deocamdată.

UPDATE: 23:19 James J. Lee a protestat în februarie 2008 în faţa sediului Discovery. El a fost arestat atunci pentru deranjarea liniştii publice.

simeon stalpnicul png

UPDATE: 22:44: Lee a postat pe internet cereri legate de mediul înconjurător şi de controlul populaţie, potrivit MSNBC.com.„Vreau ca Discovery Communications să ceară publicului să vină cu idei de salvare a planetei şi a vieţii sălbatice care a mai rămas pe ea. Nimic nu e mai important decât să salvăm leii, tigrii, girafele, elefanţii, broscuţele, broaştele ţestoase, maimuţele, ratonii, gărgăriţele, furnicile, rechinii, urşii şi, desigur, veveriţele. Oamenii? Planeta n-are nevoie de ei”, a scris Lee în manifestul său.

UPDATE: Căpitanul Paul Starks a declarat că poliţia vorbeşte cu atacatorul şi că acesta are câteva dorinţe.

Infractorul, pe nume James Lee, a spus că îşi face griji în ceea ce priveşte corporaţia Discovery, informează edition.cnn.com.

Autorul este un bărbat cu semnalmente asiatice despre care presa americană afirmă că ar avea un diferend cu canalul de televiziune.

Imaginile transmise de televiziunile americane prezintă vederi aeriene ale sediului Discovery Channel, situat în Silver Spring, în statul Maryland, într-o zonă comercială aflată în apropierea liniilor de transport în comun.

Poliţia a fost alertată printr-un telefon dat de o persoană aflată în sediul central, iar zona a fost ulterior evacuată

Oamenii legii au încercuit clădirea şi urmăresc acţiunile atacatorului cu ajutorul camerelor de supraveghere. Martorii au declarat că au auzit cel puţin o împuşcătură.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net