Atenţie! Au fost la un pas să pice tavanul unul bloc ANL peste ei

Ultima actualizare:

Aceştia au auzit un zgomot puternic în dormitor iar când s-au dus să vadă despre ce este vorba, s-au închinat. "La un moment dat am auzit nişte trosnituri iar când m-am dus în dormitor am văzut tavanul căzut. În momentul acela călcam rufe în cealaltă cameră iar soţul meu stătea cumine. Am avut mare noroc. Dacă dormeam, eram morţi amândoi. Au venit cei de la primărie, au constatat şi au spus că vor lua msuri" , a declarat Alexandra Iliescu. Cei doi soţi locuiesc în apartamentul închiriat de la primărie de patru ani, scrie Adevărul de Seară Târgovişte.

Reprezentanţii primăriei spun că tencuiala a căzut din cauza vibraţiilor produse de maşini, cu toate că zona ANL-urilor este una extrem de liniştită şi uşor circulată. "Vă pot spune în momentul că ăsta că situaţia nu este atât de gravă pe cât pare pentru că au căzut doar doi metri de tencuială şi nu a fost nimeni rănit. Tencuiala a căzut probabil din cauza vibraţiilor provocate de maşini, având în vedere că dânşii locuiesc la parter. Sperăm ca în cursul zilei de astăzi să se rezolve problema", a declarat pentru "Adevărul de Seară", Ion Săvulescu, viceprimarul oraşului Titu.

Acesta a mai spus că garanţia lucrărilor a fost depăşită cu cinci ani. "Lucrările au fost de foarte bună calitate, dar garanţia lor s-a nu mai este valabilă încă de acum cinci ani. Am fost şi eu acolo şi am rămas surprins pentru că este primul caz de acest fel în orşul Titu. Am format o echipă de muncitri care va remedia stricăciunile", este de părere Săvulescu.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net