Aţi da 4 milioane pe un vibrator ca ăsta?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E criză şi facem economii: cumpărăm alimente mai ieftine, reducem facturile pe unde se poate, tăiem din bugetele de vacanţă... Totul până la sex! Ca să-şi satisfacă fanteziile erotice, românul nu se mai uită la bani şi lasă în sex-shopuri sute de euro pe vibratoare şi jucării XXX.

We-Vibe II. E denumirea celui mai performant vibrator existent la ora actuală pe piaţă, singurul dildo care poate fi folosit chiar în timpului actului sexual. A ajuns şi în România la un preţ de 400 de lei, iar magazinele erotice abia fac faţă cererilor.

"L-am văzut prima dată la Gala premiilor Oscar, în gentuţele primite cadou de vedete. M-am interesat pe Internet şi am decis să-l cumpăr imediat ce apare şi la noi în magazine. E mic, discret şi are o mulţime de funcţii. Îl cumpăr împreună cu un DVD erotic. Dau 500 de lei, dar merită, vreau să-i fac o surpriză prietenului meu", spune Mioara Cialîcu, o studentă de 20 de ani.

Vânzătorii magazinelor erotice spun că astfel de produse sunt la mare căutare, multe vibratoare şi jucării erotice fiind "rezervate" încă dinainte ca acestea să fie lansate pe piaţă. Nimeni nu se uită la bani când intră într-un sex-shop.

"Ultimul tip de vibrator a fost comandat, culmea, de un vârstnic. Aşa am decis să aducem în magazin trei exemplare. Toate au fost vândute în primele zile. Cel mai bine se vând articolele scumpe, că omul vine curios, să testeze ce e nou", ne asigură Sorin (22 de ani), vânzător într-unul din sex-shopurile Amsterdam din Capitală.

Citeşte şi:

Vibratoarele se vând mai bine pe frig

Iată ce jucării sexuale preferă vedetele

Sorin îi detaliază Mioarei performanţele lui We-Vibe: este realizat 100% din silicon medical, este rezistent la apă, moale, extrem de flexibil şi este prevăzut cu 9 trepte de vibraţii. Pachetul conţine vibratorul, încărcătorul, precum şi un săculeţ discret pentru a putea fi luat în călătorii.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net