Au cerut 1 milion € că le-au răpit copilul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Familia bebeluşului Denisei Novacovici se pregăteşte de procesul pe care l-a intentat Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, de unde a fost răpită fetiţa.

Micuţa Denisa Novacovici, acum în vârstă de cinci luni, a fost găsită în Elveţia la o familie de români. Acum, adevărata familie a copilei a declanşat "jihadul" împotriva celor pe care îi consideră vinovaţi de răpirea pruncului.

Familia Novacovici trăieşte în sărăcie cruntă în satul timişean Giulvăz, toţi cei 16 membrii dormind într-o singură cameră. Aşa că, ONG-ul "Romani CRISS", care s-a implicat în cazul Denisei, l-a angajat pe avocatul timişorean Florin Kovacs , care îi va reprezenta în procesul cu Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara.

"Spitalul ca şi instituţie, e clar de vină pentru dispariţia copilului", a spus Florin Kovacs, avocatul familiei Novacovici.

Daunele morale solicitate de familie sunt de 1 milion €. Rudele fetiţei spun că vor să doteze spitalul din Timişoara cu un sistem de alarmă şi să ajute alte familii rome să iasă din sărăcie, cu o parte din bani.

Dar până atunci, familia Novacovici trebuie să facă rost de banii necesari biletelor de avion dus-întors România-Elveţia, ca să-şi aducă mezina înapoi în ţară.

"Mor cu zilele când mă gândesc că, de Sărbători, nu o văd acasă. Nu avem bani să o aducem în ţară, dar toţi din familie muncim din greu zilele astea, cărând fier vechi la centrele de colectare, ca să strângem suma necesară transportului. Îmi trebuie 1.000 € să o aduc pe strănepoata mea în ţară", a spus Sidonia George (59 de ani), străbunica Denisei.

Bunicul fetiţei, Florin Novacovici şi străbunica Sidonia George împreună cu ceilalţi memebri ai familiei, muncesc şi de Sărbători, ca să strângă bani s-o aducă pe Denisa în ţară

simeon stalpnicul png

Re­­prezentanţii Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara refuză să comenteze situaţia.

Pe aceeaşi temă:

Timişoara: Bebeluşul răpit din spital, găsit în Elveţia

Timişoara: Poliţia se mai agaţă de un singur fir în cazul bebeluşului răpit din spital

Timişoara: Discriminare cutremurătoare în cazul bebeluşului rom furat din spital

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net