Au intrat cu maşina în copac după ce-au gonit către o bătaie

Ultima actualizare:

    Maşina a intrat direct în copac, fiind nevoie de descarcerarea pasagerilor
Maşina a intrat direct în copac, fiind nevoie de descarcerarea pasagerilor

Pompierii i-au salvat pe cei trei tineri din maşina cu numerele de California, după ce aceştia au ajuns captive printre fiarele contorsionate. Victimele accidentului au împărţit rezerva spitalului cu tânărul pe care trebuiau să îl salveze din discotecă.

Bătaie generală, azi-noapte, într-o discotecă din comuna Becicherecu Mic. Înfierbântaţi de alcoolul pe care l-au consumat, tinerii s-au luat la bătaie pe tema dansatoarelor din club. Împărţiţi în două tabere, petrecăreţii nu au ezitat să se pocnească cu sticle de bere, răniţii cerând ajutor prietenilor, informează Adevărul.

Alarmaţi de vestea că prietenii lor sunt bătuţi, trei tineri din Cenad s-au suit într-un bolid şi au plecat în goană spre discotecă., sperând să echilibreze situaţia. Au fost la un pas să ajungă nevătămaţi la destinaţie, însă la ieşirea din Biled, maşina a fost scăpată de sub control. Pe fondul vitezei şi al carosabilului peste care s-au depus zăpadă, maşina cu numerele de California a ajuns într-un copac. Impactul a fost puternic, astfel că cei trei tineri s-au trezit captivi printre fiare.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU "Banat" pentru descarcerarea victimelor, dar ca printr-o minune, aceştia au scăpat ieftin în urma accidentului cu doar câteva zgârieturi.

La încheierea conflictului din discotecă, membrii taberei învinşilor au mers la Spitalul Municipal din Timişoara, unde au aşteptat ca prietenii lor să fie externaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net