AUTOVOT 2011, prezentarea mașinilor candidate. Episodul 1

Ultima actualizare:
Audi A1
Audi A1

Automarket.ro dă startul concursului AUTOVOT 2011. Ajunsă la a cincea ediţie, cea mai cunoscută competiţie auto de pe internetul românesc va alege, începand cu 17 ianuarie, cele mai apreciate maşini din România.

1. Alfa Romeo Giulietta

Considerat de mulți modelul care are rolul de a scoate Alfa Romeo din impasul financiar în care s-a afundat în ultimul deceniu, Alfa Romeo Giulietta a apărut pe piață într-un moment în care Grupul Fiat - deținătorul mărcii italiene de tradiție - se concentrează mai mult pe colaborarea cu americanii de la Chrysler decât pe dezvoltarea propriilor modele. Cu toate acestea, noua Giulietta - urmașul de drept al lui 147 - vine în segmentul compact animată de aceleași caracteristici dinamice și estetice care au atras clienții Alfa în istoria de 101 ani ai mărcii italiene. Alfa Giulietta este un model interesant, iar acest lucru s-a văzut și la competiția European Car of the Year, unde modelul italian a pierdut la limită în fața tehnologiei de ultimă oră a modelului electric Nissan Leaf. Giulietta a terminat pe doi competiția europeană, dar mulți vedeau modelul italian pe primul loc.

AVANTAJE: Design interesant, dinamică de topDEZAVANTAJE: Preț mediu-superior, interior care nu se ridică la nivelul exteriorului

AICI poți vota Alfa Romeo Giulietta în AUTOVOT 2011!


    Audi A1
Audi A1

2. Audi A1

A1 este cel mai mic model creat vreodată de Audi și o încercare interesantă a mărcii din Ingolstadt de a ataca un segment în care favoriții pieței sunt Mini și Alfa Romeo MiTo. Audi A1 reușește să impună stilul clasic al constructorului german și în segmentul mic, fiind ușor de recunoscut ca făcând parte din familia de ultimă oră a mărcii Audi.

AVANTAJE: Design plăcut, imagine bună a mărciiDEZAVANTAJE: Preț piperat, motoare slabe în comparație cu concurența directă.

AICI poți vota Audi A1 în AUTOVOT 2011!

Alege-ţi maşina preferată în AUTOVOT 2011!

Votanţii nu vor fi specialişti din presa auto, așa cum se întâmplă de obicei îm cazul unor astfel de concursuri, ci chiar publicul din România, care are astfel ocazia de a-şi spune opinia deschis în legătură cu valoarea şi poziţionarea modelelor auto pe piaţă.

Publicul are la dispoziţie trei săptămâni pentru a-şi alege maşina favorită din lista modelelor lansate pe piaţa din Romania în cursul anului trecut. AUTOVOT este primul top auto din România construit integral de public şi cuprinde două categorii distincte: BEST DESIGN (Design) şi BEST BUY (Raport calitate-preţ). În competiţie sunt inscrise 34 de modele lansate pe piaţa din România în cursul anului trecut.

Concursul este deschis voturilor publicului pentru 21 de zile începând de luni, 17 ianuarie, până în 6 februarie 2011. Modulul de vot este simplu şi deductiv, cele 34 de maşini fiind prezentate în secţiunea specială a concursului dezvoltată în cadrul unei aplicaţii speciale pe pagina oficială Automarket.ro de pe Facebook. Fiecare vot al unui utilizator este înregistrat ulterior în baza de date pentru calcularea clasamentului final. La finalul votului, fiecare votant va putea să-şi afişeze pe wall propriul vot, AUTOVOT 2011 demonstrând astfel că este cel mai transparent concurs de acest tip care are loc în România.

Votanţii din ediţia 2011 a concursului AUTOVOT se vor lupta pentru cele 40 de premii în valoare totală de peste 3800 de euro. Maşinile câştigătoare vor fi premiate în cadrul GALEI AUTOVOT 2011, care se va desfăşura în 9 februarie 2011. La aceasta vor participa reprezentanţii oficiali ai mărcilor intrate în concurs, cei mai inspiraţi dintre utilizatorii care au votat în concurs şi reprezentanţii bloggerilor din România, care în acest an au o competiţie distinctă, paralelă, în care aceştia îşi aleg propriile maşini Autovot 2011.

ISTORIC AUTOVOT

2007 - La prima ediţie a concursului AUTOVOT, 2804 persoane au votat şi au desemnat Alfa Romeo Brera cea mai apreciată maşină a anului 2006.2008 - Marele Premiu i-a revenit lui Audi A4, după trei săptămâni în care 6000 de votanţi şi-au pus amprenta pe rezultatele celui mai fidel sondaj al pieţei auto româneşti.2009 - În urma celor trei săptămâni deschise votului în concursul AUTOVOT, 6350 de utilizatori au ales Opel Insignia ca fiind marele câştigător AUTOVOT 2009.2010 - Opel Astra a câştigat Marele Premiu Autovot 2010 după ce în juriul publicului au intrat aproape 8000 de votanți din toată ţara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net