Avocata profului pentru care s-a omorât Lorena: „Clientul meu este nevinovat!”

Ultima actualizare:

Alin Cioară, profesorul de matematică pentru care eleva sa, Lorena Hurdea, s-ar fi spânzurat, nu se consideră responsabil de moartea fetei. Avocata acestuia îi susţine nevinovăţia.

Citeşte şi:

Între clientul meu şi Lorena Hurdea nu a existat nicio relaţie de iubire. Dacă va fi cazul, nevinovăţia sa va fi dovedită în instanţă. Până la ora actuală, nu am primit nicio înştiinţare din partea procurorilor în acest sens”, a declarat Ramona Ţăranu. La începutul acestei săptămâni, Alin Cioară s-a prezentat la comisia de disciplină din cadrul Colegiului Naţional „Avram Iancu” din Brad.

Potrivit directorul adjunct al instituţiei şcolare, Dalia Ştefan, acesta s-a arătat „incisiv şi deranjat de faptul că a fost chemat la audieri”. Comisia de disciplină, formată din psihologul şcolii, liderul de sindicat şi trei cadre didactice, a audiat, până la ora actuală, colegii din echipa de handbal din care Lorena făcea parte şi pe diriginta acesteia, Cosmina Ancheş. Urmează elevii din clasa a X-a – Ştiinţe, unde Lorena era înscrisă.

Colegii Lorenei merg la psiholog

Între timp, pentru a putea trece peste tragedia dispariţiei prietenei lor, colegii de clasă ai Lorenei merg la psiholog. Diriginta acestora, Cosmina Ancheş, a avut recent şedinţă cu părinţii. „Atât elevii, dar şi părinţii lor sunt încă şocaţi. Copiii sunt consiliaţi de psiholog, atât la nivel şcolii, cât şi în particular”, a precizat profesoara de biologie.

„S-a apucat de băut tot din cauza unei fete”

În ceea ce priveşte problemele lui Alin Cioară cu alcoolul, vecinii acestuia spun că au apărut în urma unei dezamăgiri în dragoste. „Înainte să o cunoască pe Lorena, Alin a avut o iubită în Timişoara, cu care a vrut să se căsătorească. Nu l-a lăsat mama lui, pentru că fata era mai săracă decât el”, a spus  un bun prieten al dascălului, care a ţinut să rămână anonim.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net