În Bacău, femeile solicită certificate de virginitate

Ultima actualizare:

În urma investigaţiilor, doar 47 au fost declarate virgine.

Cea mai vârstnică virgină a fost o femeie necăsătorită, având 64 de ani, acuzată de comportament imoral în localitatea de domiciliu şi care a dorit, astfel, să scape de bârfele "caţelor din sat", iar cea mai tânără, o fetiţă de şapte ani, adusă de părinţii săi pentru a proba vinovăţia sau nevinovăţia unei rude acuzate că ar fi abuzat de minoră.

Până în 2009, recordurile de acest gen le deţineau o bunică în vârstă de 60 de ani şi o fetiţă de şase ani, adusă de două ori de tatăl ei. 

Acesta a insistat să-i probeze neprihănirea pentru a-i demonstra soţiei sale, care îl acuza de incest în procesul de divorţ aflat la acea vreme, 2007, în derulare, că este nevinovat.

Medicii legişti băcăuani condamnă folosirea copiilor "în procese şi răzbunări personale între soţi sau rude'', precizând că "este nu numai dureros pentru copil, dar acesta poate rămâne cu traume psihice toată viaţa''.

Ei mai afirmă că "sunt numeroase" cazurile în care "neîncrederea părinţilor" îi face să solicite teste de virginitate "pentru odraslele lor ce îşi permit un trai mai libertin'.

Concret, deseori după o întârzire la discotecă, o noapte lipsă de acasă sau o vacanţă cu prieteni necunoscuţi părinţilor, adolescentele trebuie să-şi dovedească virginitatea la medicul legist.

"Nu puţine au fost şi cazurile în care părinţii au regretat faptul că nu avuseseră încredere în fiicele lor'" spun legiştii de la SML Bacău.

În cazul testelor efectuate în 2009 au fost confirmate, totuşi, 12 cazuri de viol asupra unor tinere şi femei cu vârste cuprinse între 14 şi 50 de ani.

În 2010 au şi fost înregistrate două asemenea cazuri , în ambele fetele dovedindu-se că sunt virgine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net