Băiatul lui Dinu n-are voie să se însoare

Ultima actualizare:
Corneluş este des  asaltat de admiratoare
Corneluş este des asaltat de admiratoare

Cornel Dinu a ţinut întotdeauna secretul asupra vieţii sale private. Dacă pe soţia Silvia a mai scos-o la mese festive, unde avea accesul şi presa, fiului său, Corneluş Dinu, i-a interzis să se afişeze la evenimentele mondene din Bucureşti.

Ajuns la 22 ani, băiatul „Procurorului" a încălcat dorinţa lui „Mister". Cornel jr. şi-a însoţit, în ultima vreme, prietena, Alexandra Gudu, la mai multe party-uri cu vedete.

Până la această vârstă însă Corneluş şi-a văzut de şcoală. După ce a absolvit liceul „Jean Monet" din Capitală, fiul administratorului delegat de la Dinamo a intrat la facultate. Dar nu oriunde, ci a ales să se licenţieze în acelaşi domeniu ca şi tatăl său, Dreptul.

Eu am terminat facultatea în 1973, iar lucrarea de diplomă mi-am dat-o un an mai târziu. Avantajul băiatului meu este că a făcut meditaţii înainte de examenul de admitere. A fost puţin dezavantajat la întrebările din economie politică, pentru că a studiat doar în clasa a X-a", spunea „Procurorul" când Corneluş a dat la facultate.

Tânărul despre care se ştie că a fost adoptat este alinarea lui „Mister" la bătrâneţe.


    Corneluş este des  asaltat de admiratoare
Corneluş este des asaltat de admiratoare

Nu a urmat o carieră în fotbal precum faimosul său părinte, dar oficialul din Ştefan cel Mare nici nu şi-a dorit neapărat asta. Cornel Dinu senior îşi întreţine şi acum fiul, ba chiar îi face şi cadouri scumpe. La împlinirea a 20 de ani, i-a promis achiziţionarea unui bolid la modă, Audi A5.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Totuşi, în relaţia dintre Corneluş Dinu şi părinţii săi nu este doar lapte şi miere. Băiatul este îndrăgostit lulea de iubita sa cu origini machedoneşti, Alexandra, cu care ar dori să se însoare încă de pe-acum.

Mama sa, Silvia, se opune însă. Nu a fost de-acord cu relaţia celor doi aproape niciodată şi cum femeia este destul de grav bolnavă, Corneluş nu vrea să o supere, astfel că îşi ţine ascunsă relaţia pe cât posibil.

«Lasă, tată, fă-te contabil!»

Cornel Dinu a avut, totuşi, o tentativă de a-şi face fiul fotbalist. L-a adus pe Corneluş, când acesta era mai mic, la terenul de joc, i-a dat o minge şi i-a spus: „Dă cu piciorul în minge, să văd ce ştii!".

simeon stalpnicul png

Băiatul a lovit balonul de două ori, iar „Mister" şi-a dat imediat seama ce poate: „Lasă, tată, fă-te contabil, mai bine!". Astfel, „Procurorul" a avut doar satisfacţia performanţelor şcolare ale fiului său.

Practică echitaţia

simeon stalpnicul png

Dacă fotbalul nu s-a legat de fiul fostei glorii dinamoviste, alte sporturi, mult mai nobile, cum ar fi echitaţia, au intrat în graţiile lui Corneluş.

Dinu jr. obişnuieşte să meargă la hipodrom, pentru o şedinţă de călărie, de 1-2 ore. Altfel, tânărul de 22 de ani se mai uită la TV, la meciuri. În afară de naţionala României, Corneluş este şi un fan al francezilor, adversarii noştri din preliminariile CE 2012.

Corneluş şi prietena lui, Alexandra

simeon stalpnicul png

Unul dintre viciile lui Corneluş este fumatul

simeon stalpnicul png

Dinu jr. merge la chefuri în timpul liber

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net