«Băiatul meu îi va schimba pe toţi!»

Ultima actualizare:

    Costică Popescu
Costică Popescu

Gică Popescu se pregăteşte în mare secret să preia frâiele fotbalului românesc. El nu şi-a anunţat candidatura oficial, însă acest lucru se va întâmpla cu certitudine. "Baciul" are o strategie gândită în detaliu şi va întârzia să spună că îl va înfrunta pe Mircea Sandu cât mai mult timp posibil.

Mai citeşte:

Iacov: «Îl aduc pe Gică Hagi la FRF»

Planurile „Baciului" au fost date însă peste cap de tatăl acestuia, Costică Popescu, unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Mircea Sandu, care a vorbit pentru Click despre planurile fiului său.

"Gică e conştient că dacă azi îşi anunţă candidatura de mâine va fi atacat. Aduceţi-vă aminte că în urmă cu câteva luni a declarat într-o conferinţă de presă că se gândeşte serios să participe la următoarele alegeri de la FRF, iar câteva zile mai târziu i-a fost fabricat un dosar de colaborator al securităţii. Ulterior s-a dovedit că nu a fost informator, iar cel care a aruncat «bomba» în media a recunoscut că a fost ceva ordonat. Sigur, Gică va candida şi de la anul va fi noul preşedinte al FRF!", spune Costică Popescu, tatăl fostului mare internaţional român.

Acesta e convins că fiul său va câştiga clar alegerile programate în luna mai a anului viitor.

"De data aceasta, Marin Condescu şi Gigi Becali nu vor mai fi cu Mircea Sandu. Becali a tras sforile la alegerile precedente şi l-a influienţat pe Condescu să-i dea voturile lui Sandu. ", dezvăluie Popescu senior.

El consideră că "Naşul" ar face bine să se retragă singur de la şefia FRF, "mai ales că e bolnav". Gică Popescu şi-a fixat deja viitorii colaboratori. Pentru postul de director general al FRF îl vrea pe Gheorghe Hagi.

"Cuplul Popescu - Hagi va fi mult mai puternic decât cel format din Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu. Pai cum sunt priviţi cei doi la Barcelona şi cine a auzit de Mircea Sandu pe acolo? Nu există termen de comparaţie", crede Costică Popescu. Nici actualul selecţioner, Răzvan Lucescu, nu mai are zile multe la Federaţie, locul său urmând a fi luat de Dan Petrescu.

O altă schimbare va fi la nivelul sectorului de copii şi juniori, unde acum şef este Miodrag Belodedici.

"Ţîcă Zamfir se va ocupa de asta. Lăutăreşte vorbind, cam are ureche muzicală, a scos o grămadă de fotbalişti", e de părere Popescu, care a precizat şi că "Gică va schimba toţi oamenii de Federaţie".

Singurul care ar putea rămâne în funcţie este olteanul Emil Săndoi, actualul antrenorul de la echipa de tineret.

Costică Popescu spune că unul dintre obiectivele fiului său este dezvoltarea infrastructurii fotbalului românesc.

"O să se bage bani mulţi în stadioane şi în centre de pregătire. Gică va aduce investitori de afară. Are relaţii multe şi sunt oameni cu bani care vor să-l ajute. Federaţia va avea o altă imagine cu Gică preşedinte. Naţionala nu va mai juca amicale împotriva Letoniei sau Poloniei, ci va avea ca adversar reprezentativa Spaniei, a Italiei, a Portugaliei", a mai declarat tatăl lui Gică Popescu.

De asemenea, "Baciu" nu va accepta niciodată ca în România să oficieze arbitri străini.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net