«Băiatul meu nu ar face niciodată aşa ceva!»

Ultima actualizare:

„Răzvan e swinger! Adică participă la anumite baluri mascate, unde cei de acolo îşi schimbă nevestele între ei: Mutu şite mai multe şi o să spună dacă Răzvan continuă să vorbească aşa despre el", a fost declaraţia şocantă a lui Giovani Becali.

Vorbele grele aruncate de fostul impresar au ajuns şi la urechile părinţilor lui Răzvan, care au rămas sideraţi.

"Ce rost are să comentez toate inepţiile unor nebuni? Ce reacţie să am la aşa ceva? Unii calcă pe cadavre atunci când e vorba de propriul lor interes", a spus de la Doneţk Mircea Lucescu. Mama selecţionerului a rămas fără cuvinte auzind atacul fără precedent al lui Becali.

"Este o absurditate! Fiul meu nu ar face niciodată aşa ceva! Eu îmi cunosc băiatul mai bine decât oricine şi pot băga mâna în foc pentru Răzvan. Ştiu ce fel de om este, ce caracter are", a mărturisit Nely Lucescu pentru Click!.

Aceasta mai spune că Lucescu jr. îşi iubeşte soţia la nebunie: "De mic, visul lui Răzvan a fost să aibe o familie în adevăratul sens al cuvântului. Are o soţie pe care o respectă, o apreciază şi o iubeşte enorm, şi doi copii pe care îi pune mai presus de orice. În plus, Răzvan şi Ana nu sunt genul de oameni petrecăreţi. Mai mult cred că ies eu cu Mircea în oraş decât o fac ei doi".

Selecţionerul s-a apărat şi el, într-un comunicat de presă. "Doresc tuturor celor care cred în mine, dar şi detractorilor mei o familie minunată la fel ca cea pe care, din fericire, eu o am, o familie care a rezistat în timp pentru că, întotdeauna, a fost vorba de iubire şi respect", a spus Răzvan Lucescu.

Citeşte şi

Ioan Becali: «Lucescu jr. e swinger şi Mutu ştie detalii»

Răzvan Lucescu: „Subiectul Mutu este încheiat!”

Mutu: "L-am sunat pe Răzvan de 36 de ori! Nu mi-a răspuns. A greşit faţă de mine!"

Ce este swingul

Swingul înseamnă sex social distractiv. Este o activitate de cuplu, dar ocazional poate include femei şi bărbaţi single.

Există trei feluri de swing: Soft - atunci când este vorba doar de preludiu cu alţi parteneri, Închis - se schimbă partenerii, dar se face sex în camere separate, Deschis - se schimbă partenerii şi se face sex în aceeaşi încăpere sau chiar acelaşi pat.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net