Bănel, noul sex- simbol al Stelei!

Ultima actualizare:

    Nicoliţă şi-a etalat prima dată  noua cucerire la nunta lui Pleşan
Nicoliţă şi-a etalat prima dată noua cucerire la nunta lui Pleşan

Plecarea lui Juan Toja la Aris Salonic a lăsat un mare gol în inimile fanelor roş-albastre, care au trebuit să-şi găsească un nou idol.

În sezonul trecut, cele mai multe tricouri vândute au fost cele ale columbianului, care era nelipsit din cluburile de noapte şi avea o priză deosebită la fete.

În urmă cu două zile, site-ul www.click.ro a propus o amplă dezbatere, întrebarea fiind "Cine credeţi că va fi noul sex-simbol al Stelei?".

Câteva sute de reprezentante ale sexului feminin şi-au exprimat opinia în acest sens, câştigător detaşat fiind noul căpitan al echipei, Bănel Nicoliţă. „Jardel" a obţinut 64,1% din voturi, surclasându-i clar pe Mihai Răduţ (15,38%), Ciprian Tătăruşanu (7,69%), Cristi Tănase, Bogdan Stancu (ambii câte 5,13%) şi Alex Păcurar (2,56%).

simeon stalpnicul png

Spre deosebire de Juan Toja, Nicoliţă este implicat la ora actuală într-o relaţie serioasă cu Gabriela Cristina, o tânără de 21 de ani din Brăila, care este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Universităţii „Spiru Haret".

Conform presei mondene, Bănel a mai avut relaţii şi cu actriţa de origine rromă Zita Moldovan, dar şi cu o altă fată din Brăila, Laura Gemmina Ciubotaru, cu care s-a iubit înainte de a veni la Steaua.

Mai citeşte:

Nicoliţă, model pentru tinerii stelişti

"Bănel Nicoliţă merită să fie căpitanul Stelei"

Motivat de banderola de căpitan, Nicoliţă vrea să ia titlul cu Steaua

image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net