Pilula contraceptivă pentru bărbaţi există. Testările efectuate au dat rezultate pozitive, dar doamnele nu sunt convinse că sunt total protejate, pentru că nu au încredere în partenerii lor, care ar prefera alte mijloace de contracepţie.


Un studiu efectuat de o echipă de cercetători de la Clinica de Andrologie din Sevilla relevă că: "90 % din bărbaţii cu o viaţă sexuală normală şi echilibrată ar suporta un tratament sau o capsulă anticoncepţională creată special pentru ei". Declaraţia aparţine cercetătorului Natalio Cruz, şeful echipei din Sevilla, într-un interviu acordat ziarului La Razon.

Cruz a menţionat că: "bărbaţii care au participat la studiu au recunoscut că viaţa lor sexuală depinde de pilula anticoncepţională pe care o foloseşte partenera, care este sigură în doar şapte din zece cazuri, restul cuplurilor având surpriza unei sarcini nedorite".

Studiul cercetătorilor de la Sevilla a propus ca în locul vasectomiei, care este ireversibilă, să testeze o capsulă anticoncepţională creată special pentru bărbaţi.

Află pe adevarul.ro ce fel de anticoncepţionale ar prefera bărbaţii

Citeşte mai multe despre viaţă intimă în rubrica SEXUALITATE 
 
Loading...
Citeste tot despre: