Bărbatul care i-a procurat Furadan Mădălinei Manole s-a predat!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sorin Cristian Urziceau, cel care i-a dat substanţa toxică Mădălinei Manole, s-a predat marţi şi a fost dus în arestul Cercetării Penale Bucureşti! După ce a fost arestat în lipsă, Urziceanu s-a reîntors în ţară, după ce informaţiile poliţiştilor arătau că vânzătorul Furadanului s-ar fi ascuns în Spania, la fratele lui.

Vezi şi:

Vânzătorul de Furadan se ascunde în Spania

Vânzătorul Furadanului cu care s-a sinucis Mădălina, dat de gol de amantă

EXCLUSIV Vânzătorul Furadanului ucigaş pentru Mădălina Manole e timişorean şi trăieşte o dramă

EXCLUSIV: Vânzătorul Furadanului cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost reclamat încă din luna mai autorităţilor, dar nimeni nu a luat măsuri

Tânărul în vârstă de 33 de ani care i-a procurat Furdan Mădălinei Manole s-a predat marţi şi acum se află în arestul Cercetării Penale.

Înainte să se predea, Sorin Cristian Urziceanu şi-a contactat amanta în Timişoara prin intermediul telefonului mobil. Întreaga discuţie a fost înregistrată, iar prin intermediul semnalului emis, oamenii legii au stabilit locaţia din care a fost făcut apelul, informează Adevărul.

Cristian Urziceanu a fost prins şi adus la Tribunalul Bucureşti pentru confirmarea mandatului emis pe numele lui în 18 octombrie pentru că reprezintă pericol pentru ordinea publică, scrie Mediafax.

Potrivit autorităţilor, în perioada martie - iulie, Sorin Cristian Urziceanu a deţinut şi vândut, fără drept, mai multor persoane, Furadan, cunoscut şi sub numele de Carbofuran, substanţă din categoria pesticidelor, clasificată drept foarte toxică într-o hotărâre de Guvern din 2008 şi a cărei comercializare este interzisă conform normelor legale în vigoare.

Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" arata faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan.

Surse judiciare declarau, la începutul lunii octombrie, conform Mediafax, că în cazul privind sinuciderea Mădălinei Manole pot fi continuate cercetările doar în ceea ce-l priveşte pe cel care a vândut Furadanul.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.În 12 august, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilor directorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

Revenim cu mai multe amănunte!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net