Barcelona, 26-0 în ultimele șase meciuri

Ultima actualizare:

A fost al șaselea meci consecutiv, în toate competițiile, în care poarta lui Valdes a rămas intactă, în timp de ofensiva extraterestră a punctat în acest răstimp de 26 de ori.

David Villa a deschis scorul rapid, în minutul 9, după o nouă lecție de tiki-taka la viteză maximă la care au mai contribuit Messi și Pedro, ultimul centrând perfect pe jos în fața porții, de unde Villa a pus latul.

Iniesta a mărit avantajul în minutul 33 după un un-doi cu Pedro care a pus capăt unei serii de pase consecutive care a durat mai bine de două minute iar înainte de pauză Messi a fost la un pas de 3-0. Avea să fie doar o amânare a verdictului. Argentinianul a ieșit în forță de la vestiare și după două un-doiuri consecutive cu Dani Alves care au scos din joc jumătate din echipa adversă, a marcat din careu la colțul scurt.

Messi și-a desăvârșit opera cu un alt gol venit de pe altă planetă, după ce a înșirat de-a latul careului toți fundașii celor de la Sociedad și a tras din unghi la colțul lung fără nicio șansă pentru Claudio Bravo. Sârbul Bojan a făcut 5-0 în timp ce președintele Barcelonei își cerea deja scuze la tribuna oficială față de omologul său, o imagine devenită caracteristică la ultimele meciuri ale catalanilor.

Pep Guardiola și-a permis câteva modificări de la formula de bază, l-a odihnit pe Pique, titularizându-l pe Abidal în centrul defensivei, alături de Puyol și acordându-i lui Mascherano o șansă rară de a juca din primul minut înaintea lui Busquets. Însă apărarea nu a fost aproape deloc solicitată.

Barcelona are o medie de 4,3 goluri în ultimele șase partide din toate competițiile, nu a primit gol și nici nu a pierdut vreun meci. De altfel, succesul cu Sociedad este al nouălea consecutiv, ultima oară când Barca a ieșit fără victorie de pe teren fiind la 2 noiembrie, la Copenhaga, în Champions League.

Catalanii rămâni lideri în Primera, la două puncte în fața Realului din Madrid, care a trecut cu 3-1 în deplasare de Zaragoza.

Barcelona în ultimele șase meciuri:PD: Almeria - Barcelona 0-8CL: Panathinaikos - Barcelona 0-3PD: Barcelona - Real Madrid 5-0PD: Osasuna - Barcelona 0-3CL: Barcelona - Rubin Kazan 2-0PD: Barcelona - Real Sociedad 5-0

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net