Barul unde îţi bei cafeaua şi-ţi plăteşti facturile

Ultima actualizare:

Pentru a-şi Câştiga clienţi s-a gândiT că trebuie să ofere ceva în pluS faţă de toate celelalte baruri din preajmă, aşa că le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi plăti o parte din facturi chiar la el în bar.

Statul la cozi pe la diverse instituţii pentru a plăti facturile poate fi foarte neplăcut. Se pierde foarte mult timp, uneori chiar o zi întreagă făcând drumuri între bănci pentru diverse plăţi. Tocmai de la asta a pornit şi Andrei Peruşanu, patronul băruleţului Intim Cafe.

„Am încercat, la început, să pun preţuri foarte mici pentru tot ceea ce viNdeam, să fiu sub concurenţă, dar nu a mers aşa cum mă aşteptam. Aşa că m-am gândit: ce mai merge bine în oraşul ăsta? Băncile, pentru că, vrând, nevrând, trebuie să treci pe la ele să-ţi plăteşti facturile", a declarat Andrei pentru Adevărul.

Şi astfel a început să caute soluţii pentru a-şi atrage clienţii, oferindu-le un serviciu de plată a facturilor chiar la bar. „Omul vine, îşi bea cafeaua şi îşi plăteşte mare parte din facturi la noi. Mai exact, poate plăti factura la apă, gaze, lumină, ratele la bănci, facturile la telefoane", spune patronul cafenelei.

Multe dintre supermaketuri şi magazinele mai mari au dispozitive unde îţi poţi plăti facturile, dar nu şi barurile. Tocmai de aceea, piteşteanului Andrei Peruşanu i s-a părut o idee bună. „M-am gândit că nu există la Piteşti baruri unde să existe puncte de plată a facturilor, deci piaţa este liberă, chiar dacă prin alte oraşe mari, găseşti aşa ceva pe la multe magazine.", spune proprietarul.

Şi-a achiziţionat aparatul de plată a facturilor doar de câteva zile şi clienţii au început deja să prindă „gustul". „Vin mai mult să plătească factura la mobil pentru că sunt mai mult tineri clienţi ai barului", spune vânzătoarea.

Una dintre primele clientele care şi-au achitat factura la bar este una dintre Reginele Piteştiului, Mădălina Ion. „Ştiam că există aşa ceva pe la supermarketuri, dar, sincer să vă spun, acolo nu stăteam să plătesc facturile, dar la bar chiar îmi e mult mai comod.", spune Mădălina. Alţii vin special pentru a-şi plăti facturile, fără să mai stea la cafea, dar cum cafeaua e foarte ieftină, acest lucru se întâmplă rar. „Am venit să-mi plătesc mobilul şi dacă tot am ieşit de la ore, stau şi la un capucino", spune Andreea, 17 ani, elevă la un liceu din apropiere.

„Faptul că am vândut cafeaua cu doi lei nu mi-a adus atâţia clienţi câţi îmi aduce faptul că ofer acest serviciu de plată al facturilor. La o adică, pentru a.mi câştiga clienţi, mă duc eu însumă la bancp şi le plătesc factura!", spune Andrei.

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net