Bătaie cu cuţite între trei elevi, lângă Grupul Şcolar Mecanică Fină din Capitală

Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc, luni, în jurul orei 12.40, la aproximativ 60 de metri de Grupul Şcolar Mecanica Fină din Capitală, a declarat, marţi, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Ciocan a spus că unul din elevii unităţii a fost vizitat de un prieten de la alt liceu, iar în timp ce aceştia vorbeau, un alt adolescent, în vârstă de 15 ani, elev la Grupul Şcolar Mecanica Fină a venit spre cei doi şi l-a acostat pe vizitator.

Cei doi tineri s-au urcat într-un taxi încercând să scape de agresor şi au vrut să plece, însă adolescentul s-a dus la şofer şi i-a spus că-i taie roţile dacă pleacă de pe loc.

Elevul vizitator şi-a chemat tatăl, care venit pe un scuter la liceu în câteva minute, iar agresorul şi-a chemat şi el rudele.

Toţi s-au luat la bătaie, a spus Ciocan.

Un adolescent a fost înţepat cu cuţitul în fese, altul în picior, iar tatăl copilului agresat în maxilar, potrivit sursei citate. Cei trei au fost duşi la spital, dar nu au fost internaţi, neavând răni grave.

La faţa locului au intervenit Poliţia Capitalei şi echipaje ale SPIR.

Poliţiştii bucureşteni fac cercetări pentru port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net