Bianca vrea să scoată bani din Adrian Cristea

Ultima actualizare:

Bianca şi Cristea sunt nedespărţiţi în ultima vreme. Acum că s-a întrerupt şi campionatul, fotbalistul "câinilor" nu mai este nevoit să fugă din cantonament, cum s-a întâmplat în toamnă, pentru a se întâlni cu Bianca după miezul nopţii.

Ieri-seară, cei doi s-au afişat împreună în club "Princess" din Regie, acolo unde iubita lui a defilat în lenjerie intimă, alături de alte dive ale showbizului românesc, precum Adelina Pestriţu, Alexandra Tănăsescu sau Raluca Ogică.

"Prinţul" şi Bianca au fost printre primii care au plecat de la petrecere. "Ne-am simţit foarte bine. Atmosfera din Princess era foarte mişto, dar a trebuit să plecăm imediat după prezentare pentru că eram obosită. Adi mă ajută mult în această perioadă. Este şoferul meu, pentru că nici nu pot să fiu concentrată la condus din cauza oboselii", ne-a spus asistenta lui Capatos, care pe viitor se gândeşte să-l convingă şi pe "Prinţ" să urce pe podiumul modei: "Dacă ne oferă cineva o sumă frumuşică, probabil vom urca împreună pe podium. Eu zic că 3.000 de euro este un preţ bun. Ar merge. Aşteptăm ofertele".

Fotbalistul nâscut la Iaşi a mărturisit că este mândru când o vede pe iubita lui pe podium. "Sunt mândru când o văd pe podium. Sunt şoferul ei, aşa poate devin şi eu celebru", a spus Cristea, care ar putea pleca la Timişoara în perioada de transferări a iernii.

"Până începe campionatul, eu sunt şefa lui. Eu fac planurile. Mâine vom merge şi la un club din Constanţa. El este destul de timid. Sper să avem parte de mai multă linişte de sărbători, asta îmi doresc pentru că tot timpul anului s-au scris foarte multe lucruri", a mai declarat "roşcata lui Cristea".

Bianca şi Cristea, Crăciun la Iaşi cu familia fotbalistului

Fosta iubită a lui Bote a mărturisit că va petrece "Crăciunul" alături de iubitul ei la Iaşi.

"Vom merge la el acasă, apoi îl voi lua şi la mama mea, la Deva. Crăciunul trebuie sărbătorit în familie. Eu aşa sunt obişnuită. Cel mai frumos cadou pentru el sunt eu. Nu are nevoie de altceva. Apoi, Revelionul îl vom petrece alături de prietenii noştri. Nu ne-am decis încă unde.", ne-a mai spus Bianca.

Iancu negociază pentru Adrian Cristea

Patronul Timişoarei a aflat ieri, de la Cristi Borcea, preţul pentru care îl poate cumpăra pe Adrian Cristea: două milioane de euro.

„Cristea este dezordonat în viaţa extrasportivă, dar pe mine nu mă deranjează asta. La Timişoara va învăţa care este spiritul Banatului. Nu contează că Borcea a spus că face două milioane de euro, este un preţ de pornire, mai negociem. Îl pot compara cu Hagi la talent", a spus Marian Iancu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net