Blestemul Playboy, episodul 8: «Iepuraşul» împuşcat de propriul soţ

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tragedie la Hollywood. Dorothy Stratten, fotomodel Playboy şi actriţă de suces, şi-a pierdut viaţa tocmai când descoperise ce înseamnă fericirea! Ea a fost ucisă de soţ la 14 august 1980.

Fotomodel canadian, Dorothy Stratten (pe numele adevărat Dorothy Ruth Hoogstraten) s-a născut la 28 februarie 1960, în Vancouver.

Părinţii ei erau imigranţi olandezi. Dorothy a urmat Liceul Centennial din Coquitlam după care s-a angajat la o fabrică de produse lactate.

    Citeşte şi:        Blestemul Playboy, episodul 7: Jasmine Fiore        Blestemul Playboy, episodul 6: Jayne Mansfield        Blestemul Playboy, episodul 5: Iepuraşul olandez        Blestemul Playboy, episodul 4: Claudia  Jennings        Blestemul Playboy, episodul 3: Gail Stanton        Blestemul Playboy, episodul 2: Elisa Rebeca Bridges        Blestemul Playboy, episodul 1 - Anna Nicole Smith       Aici a cunoscut o proxenetă care a învăţat-o să trimită fotografii nud la revista Playboy. Pentru că era încă minoră, Dorothy a avut nevoie de semnătura mamei pentru a putea să le facă.

S-a bucurat de un mare succes încă de la început şi a obţinut un angajament la Clubul Playboy din Los Angeles. De asemenea a fost distribuită într-un serial de televiziune.

În iunie 1980, frumoasa canadiană s-a măritat cu Paul Snider în Las Vegas. Încă de la început, soţul s-a dovedit gelos şi posesiv.

I-a interzis să bea cafea, pe motiv că-i strică dinţii, şi i-a omorât căţelul, din invidie că-i dădea mai multă atenţie decât lui. Hugh Hefner, patronul Playboy, a avertizat-o pe Dorothy că Snider nu era întreg la minte.

Bolnav de gelozie, acesta angajase deja un detectiv particular care s-o urmărească permanent.

Aşa a descoperit, imediat, când ea s-a cuplat cu Peter Bogdanovich, un regizor care a distribuit-o într-un film important ("They All Laughed").

De altfel, Dorothy l-a şi anunţat rapid că vrea să divorţeze pentru a se mărita cu Bogdanovich.

Viaţa ei a inspirat două filme, o carte şi două cântece compuse de Bryan Adams.

Bărbatul gelos o urmărea pas cu pas

Sub pretextul de a discuta termenii despărţirii, Snider a invitat-o pe Dorothy să se întoarcă acasă. Ea i-a adus şi 1.000 de dolari, în speranţa că îl va face să accepte un divorţ grabnic.

Paul Snider s-a sinucis după ce a omorât-o

simeon stalpnicul png

Vecinii au observat că bărbatul a ferecat uşa în urma lor, dar au crezut că s-au împăcat şi vor să nu fie deranjaţi în intimitate.

Pentru că Snider nu mai răspundea la telefon, detectivul angajat de acesta i-a convins să spargă uşa.

Cu toţii au rămas şocaţi când au descoperit că cei doi erau morţi în pielea goală, iar trupurile le erau devorate de furnici.

Anchetatorii au stabilit că Snider o împuşcase pe Dorothy în pat, după care s-a sinucis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net