Blocul lui Becali e sub sechestru!

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Sechestru pe blocul lui Gigi Becali!

«Renegaţii» i-au dat o palmă lui Gigi

Gigi îşi ia antrenor cu frică de Dumnezeu!

O datorie la Biroul de Taxe şi Impozite al Primăriei Petroşani, de 48.514 de lei, îi dă de furcă lui George Becali. Administraţia publică locală a anunţat miercuri că imobilul aflat în proprietatea Fundaţiei "George Becali" se afla sub sechestru asigurator, iar latifundiarul din Pipera va fi executat silit dacă nu îşi achită dările la stat.

Fundaţia care poartă numele patronului echipei Steaua a intrat în posesia imobilului, în anul 2007. Iniţial, aici a existat un bloc de nefamilişti, dar cele 39 de locuinţe aflate într-o avansată stare de degradare, au fost renovate de investitor, acesta cheltuind peste 600.000 de euro.

Fundaţia lui Becali a încercat să vândă fiecare apartament cu preţul de 30.000 de euro. De patru ani însă nu şi-a găsit nici un cumpărător, fiindcă miliardarul a ţinut la preţ.

De teama hoţilor, clădirea e păzită zi şi noapte şi, într-adevăr, nu s-a furat nimic în toţi aceşti ani, dar blocul se degradează pe zi ce trece. Şi anul trecut blocul lui Becali, evaluat la 1.649.322 lei, a fost sub sechestru, dar până la urmă impozitul de aproximativ 500 milioane de lei vechi, a fost achitat.

Vrea, în schimb, aeroport

Cu toate problemele sale financiare, miliardarul din Pipera, George Becali, a anunţat ieri că vrea să îşi facă, împreună cu şeful grupului "Interagro" şi patronul clubului "Astra", Ioan Niculaie, o companie aviatică şi un aeroport particular.

Click!spune

George Becali face bani din imobiliare şi din sport. Acesta are, potrivit "Forbes 500 MILIARDARI", o avere estimată la 200 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net