«Bogdănele, dă un gol pentru bunica!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tanti Ioana sau Gica, cum o cunosc vecinii din comuna Bascov, judeţul Argeş, ne întâmpină bucuroasă. A aflat aseară, de la alt nepot, că Bogdănel al ei a fost transferat la Galatasaray. Bătrânei i se luminează ochii atunci când vorbeşte despre el.

"Când îl vedeam la televizor ziceam: «Dă, Doamne, să bage şi Bogdan al meu un gol!». Îi uram în sufletul meu şi mă închinam pentru binele lui", povesteşte bunica atacantului.

Femeia, în vârstă de 82 de ani, şi-a văzut ultima dată nepotul în luna iunie a anului trecut, atunci când Bogdan Stancu a venit la ea încărcat cu daruri.

"Nu vine niciodată cu mâna goală. Mi-a adus şi un kil de zahăr, unul de ulei, un cozonac, dar şi cu o sacoşă încărcată cu de toate", spune bunica atacantului, care a avut grijă de el în copilărie, când fostul stelist venea în vacanţe şi bătea mingea pe maidan cât era ziua de lungă.

"Mergea cu vaca dar şi lua şi mingea cu el să se joace. A fost un copil cuminte şi ascultător. Lua note mari la şcoală ", spune femeia.

Ioana Stancu ne-a mărturisit că toţi bărbaţii din familia sa au avut "patima " fotbalului, dar cu toate acestea nu se aştepta ca nepotul său să devină un fotbalist de carieră.

Bunica lui Bogdan Stancu nu ştie de unde este Galatasaray, dar e tristă când se gândeşte că nepotul său a plecat departe de casă şi nu va mai avea timp să o viziteze.

"E departe rău. Ce să-i fac? Vine o dată pe an, când îi dă vacanţă. Poate la vară să îl mai văd, dacă voi mai trăi până atunci", suspină ea.

Ochii i se umezesc când e întrebată ce îi urează fostului jucător de la Steaua.

"Multă sănătate şi să mai vină şi el pe la mine că sunt bolnavă. Am 82 de ani şi abia mă mai mişc. Iar primul gol, acolo în Turcia, să-l dea pentru mine!", a încheiat Ioana Stancu.

La Galata, bani cu găleata!

Nu doar Steaua a primit o sumă consistentă de pe urma transferului „motanului" Stancu.

simeon stalpnicul png

Dacă clubul din Ghencea a primit şase milioane de euro, şi atacantul de 24 de ani poate ajunge tot cam la aceeaşi sumă după cei trei ani şi jumătate de contract.

Şi de aceea, Bogdan a fost primit la Istanbul ca un rege. Suporterii şi presa l-au asaltat pe tânărul fotbalist încă de când a sosit în aeroport, însă Stancu a fost dus joi seară direct la hotel, acolo unde a parafat înţelegerea cu Galatasaray.

simeon stalpnicul png

Ieri dimineaţă, „Motanul" a efectuat vizita medicală, urmând ca cel mai probabil astăzi să fie prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă alături de Yekta Kurtuluş şi fostul şi actualul coleg Robinson Zapata.

Plecat gratis din Ghencea, portarul columbian a dat şi el lovitura semnând cu trupa antrenată de Gheorghe Hagi.

„Rufay" va primi nu mai puţin de 750.000 de euro într-un an şi jumătate petrecut în Turcia, faţă de salariul de 120.000 de euro pe an pe care îl avea la Steaua.

Cât câştigă în Turcia

Sezon 2010-11: 500.000

Sezon 2011-12: 1.150.000

Sezon 2012-2013: 1.200.000

Sezon 2013-2014: 1.250.000

Bonus ca titular: 10.000 pe meci

Bonus ca rezervă: 7.500 pe meci

Bonus dacă nu prinde lotul: 5.000 pe meci.

Câţi bani ia portarul Zapata la Galatasaray

Sezon 2010-11: 250.000

Sezon 2011-12: 500.000

Bonus ca titular în primul sezon: 9.000 pe meci

Bonus ca titular în al doilea sezon: 10.000 pe meci

*sumele sunt exprimate în euro

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net