Bölöni face miracole în Franţa

Ultima actualizare:

De la 11 septembrie 2010, când Lens suferea o usturătoate înfrângere în derby-ul cu Lille, 1-4, gruparea „Sang et Or" nu a mai scos capul din zona retrogradabilă a clasamentului.

„O veritabilă gură de oxigen", a notat site-ul „Lensois.com", mai ales că în etapa următoare echipa lui Ladislau Bölöni întâlneşte din nou marea rivală, Lille, liderul la zi din Ligue 1.

Desigur, antrenorul român s-a declarat extrem de fericit la finalul întâlnirii cu Caen, vecină de suferinţă la coada clasamentului.

„După meci, mi-am sunat soţia, care este într-un sătuc din Ungaria. Şi era fericită! Acum vă daţi seama, normal că şi eu sunt fericit. Simt că jucătorii se implică şi că munca începe să ne fie răsplătită. Dar nu pot să nu văd cât de mult mai avem de muncă până la final", a declarat Bölöni.

Antrenorul „transilvănean" a subliniat apoi punctele nevralgice ale echipei sale: „Rezultatul a fost unul satisfăcător. Cred că şi evoluţia echipei a fost la fel, deşi la capitolul fluiditate a acţiunilor ne puteam mişca mai bine. Dar în cazul nostru, jucătorii nu pot evolua cu mintea limpede, pentru că resimt presiunea. Trebuie să luptăm în continuare, să construim şi să muncim pe toate planurile: fizic, tehnic şi psihologic. Vă spun sincer că mă temeam de acest meci, din care reţin totuşi spiritul echipei mele".

Deseori descris ca fiind un adept riguros al disciplinei, Laszlo Bölöni a arătat că nu este impasibil la momentele de bucurie. În timpul pauzei, când Lens deja se îndrepta către o victorie importantă, având avantaj de un gol, antrenorul român s-a ridicat de pe locul său şi le-a strâns mâna tuturor colaboratorilor săi, după care a făcut acelaşi lucru cu jucătorii.

„Convingerea cu care a făcut-o vorbeşte despre bucuria de a câştiga cele trei puncte", au mai notat cei de la lensois.com, care au apreciat gestul tehnicianul de 57 de ani.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net