«Bomba sexy» Iulia Tăbăcaru, goală la ştrand! - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Iulia Tăbăcaru nu se dezminte. Focoasa brunetă s-a relaxat o zi întreagă la un ştrand din Piteşti, unde i-a delectat pe cei din jurul ei cu formele sale apetisante, dar şi cu atitudinea provocatoare.

Cristi - în cantonament în Austria cu Steaua, Iulia - la distracţie. Iubita stelistului Cristi Tănase a făcut plajă topless, spre deliciul trecătorilor, care nu-şi puteau lua ochii de la sânii fetei.

Deja obişnuită să-şi petreacă zilele departe de prietenul ei, plecat mai mereu, ba cu echipa de club, ba cu echipa naţională, "bomba-sexy" nu are probleme în a-şi găsi alte îndeletniciri.

     Citeşte şi:         «Bomba sexy» prinsă cu vibratorul în gură - FOTO         Iulia Tăbăcaru: «M-am despărţit definitiv de Tănase!» - VIDEO         Familia lui Tănase: «Bomba îi face vrăji lui Dodel!»         Dodel e cel mai potent         Bote despre Iulia Tăbăcaru: «Fata aia cu fundul mare şi oribil?!» - VIDEO

Iulia nu s-a sfiit să facă mişcări provocatoare pe şezlongul unde a stat la plajă

simeon stalpnicul png

Focoasa Iulia a profitat din plin de soarele arzător de săptămâna trecută şi s-a dus la un ştrand din Piteşti, alături de câţiva prieteni, iar fotoreporterii Click! au surprins-o pe iubita lui Tănase în toată splendoarea ei.

Fără inhibiţii, tânăra a renunţat rapid la sutien şi a făcut plajă topless, evident pentru a "prinde" un bronz uniform.

simeon stalpnicul png

Decizia fetei a fost imediat salutată de cei prezenţi la ştrand, care cu greu puteau să pară indiferenţi. Formele Iuliei au atras imediat atenţia atât prietenilor cu care venise la distracţie, cât şi necunoscuţilor.

Unde mai pui că "bomba" a făcut şi un adevărat show provocator, ridicându-se lasciv de câteva ori de pe şezlong, aranjându-şi bikini minusculi sau dându-se cu cremă pe corp. Domnişoara Tăbăcaru nu s-a plictisit decât într-un târziu de plajă, plecând undeva spre seară de la ştrand.

Formele apetisante ale brunetei i-au zăpăcit pe toţi

simeon stalpnicul png

Fotbalistul a «rupt-o» cu familia din cauza Iuliei

Legătura dintre Iulia şi mijlocaşul din Ghencea este atât de puternică, încât a reuşit să destrame relaţia lui Cristi cu familia sa. Atât mama Cristina, cât şi fratele Ionuţ, au decis să nu-i mai vorbească acestuia nimic despre prietena sa, cu toate că nu o suportă.

Mai mult decât atât, familia lui Tănase o bănuieşte pe brunetă că i-ar face vrăji lui Cristi pentru ca acesta să nu o părăsească.

"Numai nenorociri se întâmplă când e cu ea. Nu am pomenit aşa ceva. Nu îmi vine să cred ce e cu fratele meu. Nu ştiu ce naiba îi face fata asta, am vorbit şi cu mama, cred că îi face vrăji, altfel nu înţeleg cum poate să se comporte Cristi aşa", mărturisea Ionuţ, fratele fotbalistului.

Şochează şi la prezentările de modă

Iulia Tăbăcaru doreşte cu orice preţ să iasă în faţă. Tocmai de aceea nu a avut nici o problemă în a defila pe un podium îmbrăcată extrem de sumar, cu un costum de baie care avea pe spate desenat un penis.

simeon stalpnicul png

„Nici nu am realizat că aveam un asemenea model", a spus atunci focoasa brunetă, însă nimeni nu a crezut-o.

Iulia Tăbăcaru şi citeşte. Potrivit declaraţiilor proprii, printre ultimele cărţi citite este... Jules Verne, la care "i-a plăcut personajul".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net