Botoşani: Andra Olaru, absolventa de nota 10 care pleacă la Oxford

Ultima actualizare:

Andra Olaru are 19 ani şi a absolvit anul acesta Colegiul „ Mihai Eminescu" din Botoşani cu 10 pe linie şi nu a avut niciun fel de emoţii pentru marele examen de maturitate. Toate cele trei probe scris , română, matematică şi informatică, le-a trecut cu nota maximă.

Nota maximă obţinută la bacalaureat va completa palmaresul notelor de 10 obţinute în toţi cei 12 ani de studiu dar nu va conta prea mult şi la facultate. Andra Olaru a fost admisă încă de toamna trecută la Universitatea Oxford din Anglia unde va studia timp de trei ani Dreptul.  Ea a fost aleasă din 15.000 de elevi din toată lumea.  „ Am fost relaxată la bac pentru că trebuia să iau peste 9. Nu era obligatoriu să iau nota maximă" a mai spus absolventa.  În octombrie, Andra Olaru va pleca spre Anglia unde este aşteptată de fratele ei, Răzvan, şi el student eminent la Universitatea Nottingham.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net