Botoşani: Copil de 10 luni scăpat într-o oală cu apă clocotită

Ultima actualizare:

Tragedia s-a produs într-o gospodărie din localitatea Orăşeni Deal. Sionora Nechifor şi-a lăsat fetiţa de numai zece luni în grija surorii mai mari, în vârstă de 7 ani, informează Adevărul de Seară Botoşani.

A ieşit din casă pentru treburi gospodăreşti însă a fost alarmată de strigătele de durere ale bebeluşului. Intrată în casă, femeia şi-a găsit bebeluşul într-o oală cu apă fiartă.

"Arsuri de gradul II-III prin lichid fierbinte, afectând aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Starea copilului este foarte gravă", a precizat medicul Constantin Andone, din cadrul SJA Botoşani.

Pentru a-şi salva copilul, femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a preluat bebeluşul şi l-a transportat la Spitalul de pediatrie pentru tratamente de specialitate. În ambulanţă a sosit şi mama bebeluşului, care nu se opera din plâns.

 "Am lăsat-o câteva minute în grija fetei mai mari, că am ieşit până în curte să iau câteva lemne de pus pe foc. Eram numai eu cu ele acasă. Într-o clipă a sărit din braţele fetei mai mari şi a căzut în apa fierbinte", a explicat femeia.

Fetiţa de numai zece luni a fost trimisă imediat în sala de operaţii, unde medicii specialişti i-au toaletat rănile şi au evaluat starea bebeluşului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net