Brooke Shields, în rolul unei menajere românce - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Actriţa Brooke Shields va juca rolul unei menajere românce în lungmetrajul de televiziune “Băiatul care a strigat vârcolac” (“The Boy Who Cried Werewolf”), informează cotidianul britanic “The Daily Mail”.

Pelicula de două ore prezintă povestea lui Jordan Sands, o adolescentă transformată în vârcolac cu ocazia unei vizite în România, într-o localitate fictivă denumită Wolfsberg.

Actriţa americană Brooke Shields, în vârstă de 45 de ani, interpretează rolul "Madame Vârcolac", în filmul produs de televiziunea Nickelodeon, relatează “The Daily Mail”.

Deşi este considerată una dintre frumuseţile de la Hollywood, un machiaj special o transformă într-o prezenţă macabră în film. Madame Vârcolac este fosta proprietară a castelului unde se desfăşoară acţiunea şi singura persoană care-i cunoaşte secretele.

Filmul va fi difuzat în Statele Unite pe 23 octombrie şi, potrivit presei britanice, are toate şansele să "sperie" telespectatorii americani, cu câteva zile înainte de sărbătoarea de Halloween.

Vezi aici GALERIE FOTO

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net